Villa in apartmaji Mimoza, Brzac – Apartmaji KrkVila Mimoza

 

Apartmaji Mimoza

 

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Brzac se nahaja v zahodnem delu otoka Krk. Tam se srečava s starejšim, simpatičnim gospodom, prav značilnim za obmorske kraje. Brki, močan stisk roke, globok glas in iskren nasmeh.

Odpelje naju na ogled apartmajev, ki so na voljo turistom. Po ozkih uličicah pridemo na ne tako ozko dvorišče. Že sam prihod na prostorno dvorišče je v meni vzbudil sproščenost in radovednost.
Veliko sence, kamna, urejen vrt. Najprej opazim mizico s stoli. Pred soncem jo ščitijo streha in kamnite stene. Celo aparat za kavne napitke je poleg. Pozabili niso niti kotička za otroke.
Nekaj korakov naprej me navduši prostor za popoldansko/večerno druženje. Zopet kamnite stene, streha, lesene mize, točilni pult, žar.. Vse urejeno tako, da me v trenutku zamika druženje v tem odprtem prostoru.
Z apartmaji opazim nekaj barvitega. Po sprehodu do vrta izsledim otroška igrala. Pomislim »prav ničesar niso spustili pri načrtovanju okolja za počitnikovanje«.

Villa Mimoza Brzac

Villa Mimoza, Brzac – Apartmaji Krk

 

Povzpnem se po stopnicah v apartma Eni, 4+1. Apartma ima na desni strani eno sobo z zakonsko posteljo in eno sobo z dvema ločenima ležiščema . Kopalnica je svetla, opremljena z bidejem, kopalno kadjo, umivalnikom. Kot najbolj topel prostor začutim dnevno sobo in balkon. V dnevni sobi udobna, velika, bela sedežna garnitura, ki kar vabi k počitku. Dnevni prostor je z jedilnico in kuhinjo povezan. Prostora za kuho in druženje je več kot dovolj. Balkon je opremljen z enostavno rjavo garnituro z belimi blazinami. Opremljen je tudi s pultom za odlaganje pijače, prigrizkov. Zaključim, da to zagotovo je apartma, ki bi ga upala priporočiti tudi zahtevnejšim dopustnikom. Cene tega apartmaja se gibljejo od 425,00kn izven sezone do max 750,00 kn v glavni sezoni. Dodatno ležišče stane 75,00 kn.
Vila Mimoza. Vila je razdeljena v dve nadstropji. V spodnjem delu se nahajata 2 spalnici, jedilnica, kuhinja in dnevna soba iz katere je možnost izhoda na veliko teraso ali pa v zgornje nadstropje v katero vodijo spiralne stopnice. V zgornjem delu je dodatna večja spalnica, dnevna soba in kopalnica. Vila je moderno opremljena, ima možnost brezžične uporabe interneta in tudi klime ob doplačilu. Spodnji del vile je prijetno povezan z zunanjo okolico, kar so dosegli z uporabo večjega dela steklenih površin. Cene se gibljejo od 900,00kn izven sezone do max 1575,00 kn v top sezoni.

Vila Mimoza

Vila Mimoza, Brzac – Apartmaji Krk

 

Apartma Siniša, 4+1. V tem apartmaju me je najprej prepričal prijeten hlad v prostorih, kljub visokim temperaturam zunaj. Prav tako svoj čar prostorom dajo kamnite stene. Apartma sestavljata spalnica z ločenimi ležišči in spalnica z zakonsko posteljo, velika dnevna soba s televizijo in kuhinja. Oprema je nova. Občutek prijeten. Cene so enake cenam apartmaja Eni.
V vseh treh opisanih počitniških bivališčih upoštevamo še prijavo, ki je 20,00 kn/os, hišni ljubljenčki, ogrevanje/hlajenje se zaračunajo dodatnih 38,00 kn. V primeru, ko je nočitev manj kot 4 se je 30% doplačilo. Ekološka taksa stane 1 kn/dan/os.

Vila Mimoza

Vila Mimoza, Brzac – Apartmaji Krk

 

Od vile in apartmajev Mimoza je do plaže Glavotoka okoli 2 kilometra, ampak so plaže tam preverjeno čudovite.
Opisana bivališča bi lahko priporočila tudi izven sezone, saj že okolica na počutje vpliva blagodejno. Prav tako dobro dene gostoljubje družine Molnar, čigar last so opisani apartmaji.

Več fotografij in informacij o plažah v mestecu Krk si poglejte na: http://www.otok-krk.si/plaze-mesto-krk

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Villa in apartmaji Mimoza, Brzac – Apartmaji Krk
4.3 (85%) 4 votes