Plaže v NjivicahV Njivicah so plaže poznane po svoji atraktivnosti in lepoti. Plaže so večinoma prodnate in kamnite. Za tiste, ki si želite več miru pa ima nudistična plaža, zajeta v sklopu kampa določene skrite zalive kjer se lahko sprostite. Kopanje je praktično omogočeno vse povsod ob obali. V centru so v okolici restavracije, in bari ki vas s svojo glasbo privabljajo k obisku, ob robovih mesta pa boste našli bolj mirne zalive kjer se lahko odmaknete od hrupa in prevelike množice.

IMG_7642 IMG_7667 IMG_7671 IMG_7679

Sunset beach: ena najbolj znanih plaž v Njivicah je Sunset beach, kjer lahko najamete ležalnike, pedaline, ali se osvežite v znanem cocktail baru na plaži, kateri prireja tudi večerne zabave.

IMG_7659 IMG_7657

Plaža Jadran:  v njej že vrsto let plapola Modra zastava, je kombinacija prodnate in kamnite plaže.

IMG_7704

Plaža v kampu Njivice: Plaža v kampu Njivice se lahko razdeli na dva dela: del za sončenje in del za kopanje. V delu za sončenje je na voljo vrsto ploščadi za sončenje, ki omogočajo dostop do morja, medtem ko je kopanje bolj primerno na prodnati plaži, ki je primerna tudi za otroke. Če se želite skriti pred soncem, pa se lahko odmaknete nekaj metrov stran od morja v gozd Kampa Njivice, ki omogoča idealno senco. Na plaži boste našli tudi restavracijo – beach bar »Stari ribar« kjer se boste lahko osvežili s koktajlom ali katero drugo osvežilno pijačo. Na plaži se nahaja tudi otroško igrišče na katerem je postavljena »gusarska ladja« v kateri se lahko igrajo otroci.

IMG_7685 IMG_7687

Plaža hotela Riviera: Glavna in najdaljša plaža se razprostira pod hotelom Riviera in je sestavljena iz treh delov: betoniranega, peščenega in kamnitega dela.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Plaže v Njivicah
5 (100%) 1 vote