Apartmaji Jasmin / Pungeršek – Malinska, Otok KrkSi želite namestitve v apartmajih Pungeršek?

Kontaktirajte jih kar direktno preko spodnjega obrazca

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Malinska se skriva v gozdnatem istoimenskem zalivu, na severno zahodno obalnem delu otoka Krk. Znana je po svoji prijetni klimi, milih zimah in vročih poletjih, kar jo naredi prijetno za obisk skozi vse leto. Zaradi svoje bujne vegetacije in mikroklime, je Malinska znana po svojem spa in wellness potencialu. Med raziskovanjem Malinske sva z sodelavcem bivala v apartmaju Jasmin, ki je last zakoncev Pungeršek. Ko sva povedala da piševa turistični vodnik o otoku Krk, ter da je sedaj čas, da pokrijeva področje Malinske, sta se na najino povabilo prijazno odzvala tudi zakonca Pungeršek, ter nama ponudila svoj apartma v času najinega obiska Malinske. Ob prihodu naju je toplo sprejel gospod Silvo, ki naju je pričakal z domačimi sušenimi figami ter aperitivom. Razkazal nama je apartma, ki se nahaja v pritličju, tako da je primeren tudi za invalidske vozičke. Vstopila sva skozi teraso, ki se nahaja poleg vrta, ki je primeren za otroke. Notri najprej zagledaš dobro opremljeno kuhinjo (nič vam ne bo manjkalo), nato pa se skozi dnevni prostor, ki ima SAT TV in klimo/gretje odpraviš do hodnika, kjer lahko vstopate v kopalnico z wcjem, poleg nje pa se nahaja še en ločen wc.

Na voljo sta dve lepo urejeni spalnici. Ena ima zakonsko posteljo druga pa dve ločeni postelji. Pričakale so naju sveže brisače ter posteljnina. V dnevnem prostoru je možno sedežno garnituro raztegniti tako da postane dodatno ležišče. Ko sva se razpakirala, se je gospod Silvo ponudil da nama razkaže Malinsko, ponudbo sva z veseljem sprejela, saj ni boljšega kot da si mesto ogledaš iz perspektive domačina. Silvo naju je popeljal na ogled zanimivega zasebnega etnografskega muzeja svojega prijatelja, kjer je ohranjena stara domačija z kmečkimi predmeti, na vrtu pa stoji več sto let staro drevo. Ker je bila žena od g. Silva na žalost v bolnišnici je nisva uspela spoznati, vendar se je po Silvovih besedah razbralo da je čudovita gospa in gospodinja, s katero poskrbita da je ta apartma vedno lepo urejen ter daje občutek domačnosti. Na mizi v apartmaju se nahaja tudi knjiga gostov, ki je polna prijetnih vtisov in pohval zadovoljnih gostov, še en prijeten komentar pa sva v knjigo gostov napisala tudi midva. Gospod Silvo naju je povabil tudi na svoj čoln in naju odpeljal na ogled Malinske iz morja.

apartma pungersek 7

Godpod Silvo naju pelje na svojem čolnu

Vmes pa nama je podal še vrsto zanimivih informacij, med drugim nama je povedal zgodbo o hotelskem kompleksu Haludovo, kjer so se v poznih sedemdesetih letih zabavali mnogi svetovni bogataši, med drugim tudi Hugh Heffner in njegova elita. Povedal nama je tudi zgodbo o nunah iz samostana v Poratu, za katero pa ga povprašajte sami ob obisku. J  Silvovi gostoljubnosti pa ni bilo konca, ker je mojster žara pa se je ponudil, da nama pripravi odlično kosilo. Zakonca Pungeršek pravita da so zadovoljni gostje njuna sreča, zato se trudita da se ob njima počutijo zares domače. Glede na knjigo gostov in na svoje lastne izkušnje se mi zdi da je domovanje v tem apartmaju na nivoju, kot da bi se odpravil na obisk k dedku in babici, ki z veseljem poskrbita za vas. Poleg vsega pa sem v dar dobila tudi vrečko domače sivke, ki še vedno zelo lepo diši. 

apartma Pungersek 11

Darilo – vrečka sivke

Gospod Silvo ima pri svojih 80 letih še vedno kar nekaj idej za obnovo apartmaja, pravi, da s soprogo večino denarja, ki ga dobita z oddajanjem stanovanja, vlagata v apartma, saj njuno veselje predstavljajo zadovoljni gosti. 

Če si želite počitnice preživeti v Apartmaju: Jasmin / Pungeršek, ki se nahaja na ulici palih Boraca 11,  si lahko počitnice rezervirate na tej povezavi: http://www.apartmajidirekt.com/apartman-pungersek-13.html.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Jasmin / Pungeršek – Malinska, Otok Krk
5 (100%) 1 vote