Turistična agencija je priporočljiva tudi za počitnice na HrvaškemKljub vsem političnim sosedskim sporom Slovenci še vedno zelo radi počitnikujemo na Hrvaškem. Sicer večinoma vsak reče, da naslednje leto pa ne bo šel več na Hrvaško in bi rad raziskal še kaj drugega, vendar pa je hrvaška obala pravzaprav tako zelo velika, da če se vsako leto odpravite v drugo mesto in na drug otok, potem kar nekaj let ne boste rabili razmišljati, kam drugam bi vse še lahko šli.

Je pa tudi v primeru počitnikovanja zelo priporočljivo, da vam turistična agencija za Hrvaško organizira počitnice. Ni treba, da vam turistična agencija za Hrvaško organizira čisto vse, torej tudi izlete, bazene in ostale aktivnosti, dovolj je namreč že, da vam turistična agencija na vašo željo rezervira apartma, saj v primeru, da direktno komunicirate z lastnikom apartmaja, pa pridete z njim v spor ali pa apartma tudi slučajno ni takšen, kot so ga kazali na slikah, nimate možnosti pritožbe prav nikomur. Prav tako vam lastnik apartmaja praviloma are ne bo vrnil, če pa vam je turistična agencija za Hrvaško pomagala pri rezervaciji, pa imate vse možnosti za pritožbo in hkrati tudi za vračilo denarja. Je pa tudi res, da bo apartma, v primeru da vam je turistična agencija uredila celotno organizacijo rezervacije, skoraj zagotovo identičen tistemu na sliki, saj v takem primeru praviloma noben lastnik apartmaja ne upa ničesar spreminjati, ker imata turistična agencija in lastnik apartmaja tudi podpisano pogodbo.

turistična agencija

Je že res, da vam bo turistična agencija zaračunala malenkost višjo ceno, vendar pa, ali se vam kakšnih 5 € na dan, kolikor je po navadi marža pri apartmajih, ki jo ima posamezna turistična agencija na hrvaškem, ker sicer se ne bi za počitnice prek turističnih agencij odločal prav čisto nihče, res tako zelo veliko, pri čemer je treba upoštevati, da lahko pride do zapleta? Po mojem mnenju se splača plačati res tako zelo majhno razliko v ceni, kot jo ima turistična agencija, pri čemer se vam v naprej, že med izvajanjem rezervacije, šibijo kolena in ves čas do prihoda pred apartma, saj upate, da niste naredili kakšne neumnosti in plačali le komu v žep, saj tudi to se dogaja. Na hrvaškem sicer ne tako zelo, zelo pogosto, saj se prav čisto vsi Hrvati zavedajo, da je pri njih turizem izredno pomemben in kar zaslužijo v času od maja pa nekje do konca septembra, da je to njihov glavni vir dohodka za celo leto. Seveda je zato le malo ljudi, ki bi se želeli samo okoristiti na ta račun, saj se res največja večina ljudi zaveda pomena turizma za Hrvaško.

Vsekakor pa se vam splača preveriti, kakšne apartmaje določena turistična agencija za Hrvaško ponuja, saj je turističnih agencij, pri katerih lahko rezervirate počitnice, zelo veliko in ponudba pri vseh turističnih agencijah tudi slučajno ni enaka. Prav tako je lahko za povsem isti apartma pri različnih agencijah različna cena, kar je še dodaten razlog, da malo bolj preverite različne ponudnike. Če se vam cena apartmaja pri enem ponudniku ne zdi sprejemljiva, pa se vam bo morda pri drugem zdela popolnoma sprejemljiva in boste z rezervacijo zelo zadovoljni in boste komaj čakali na začetek dopusta.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Turistična agencija je priporočljiva tudi za počitnice na Hrvaškem
5 (100%) 1 vote