Prečudovit apartma Perla na otoku KrkČe ste se odločili, da svoj dopust preživite na otoku Krk in iščete udoben, prostoren in lepo opremljen apartma, potem je kot nalašč tukaj apartma Perla. Apartma vam nudi vse, kar potrebujete za brezskrben in sproščujoč oddih. Njegova natančnejša lokacija je prelepa Malinska. Apartma je zelo prostoren in primeren za bivanje družine, saj sprejme do 4 osebe. Na voljo vam je spalnica z zakonsko posteljo, kavč pa se lahko raztegne in uporabi kot dodatno ležišče.

Od plaže je apartma oddaljen samo slabih 30 metrov, kar pomeni, da praktično leži tik ob morju. Poleg apartmaja je še veliko dvorišče s travnikom, na katerem se lahko igrajo otroci. Tudi s parkirnim mestom ne boste imeli nobenega problema, saj je okoli hiše dovolj prostora za vaš avtomobil.

Trenutno aktualni termini

DATUM CENA
od 1.7. do 15.7 & od 15.8. do 1.9. 90 € (apartma/dan)
od 15.7. do 15.8. 100 € (apartma/dan)
od 20.6. do 1.7. & 1.9. do 15.9. 80 € (apartma/dan)

 

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Apartma je opremljen z novo in moderno opremo, kopalnica in spalnica pa sta izjemno prostorni. Zvečer se boste lahko usedli in odpočili na terasi, iz katere imate na eni strani pogled na more, na drugi pa pogled na mesto Malinska. Apartma Perla je opremljen tudi z vsemi potrebmnimi kuhinjskimi pripomočki, tv sprejemnikom in klimo.

Apartma je še posebej primeren za družine, saj se bodo lahko vaši otroci igrali na travniku pred apartmajem, do morja potrebujete le slabo minuto peš, plaža pa je peščena.

perla

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prečudovit apartma Perla na otoku Krk
4.5 (90%) 4 votes