Pomagam vam najti apartma po vaši željiŽelite, da vam pomagam najti apartma na otoku Krk?

Moje ime je Tomaž Gorec, na otoku Krk preživim zelo veliko časa in ga zelo dobro poznam. Za otok Krk namreč pišem turistični vodič.

Na otoku Krk sem si osebno ogledal vsaj 50 apartmajev, zato menim da sem prava oseba, ki vam lahko pomagam najti primeren apartma za vas, kjer boste dobili največ za svoj denar.

Čeprav je ponudba apartmajev na Krku zelo velika to še ne pomeni, da boste z lahkoto našli lep apartma po ugodni ceni. Dostikrat se naredi, da so opisi in slike na internetu popolnoma drugačne, kot je potem stanje, ko pridete v apartma. Na slikah se vam je apartma zdel prostoren, ko pa pridete v njega, vidite da je v njem manj prostora, kot v zaporniški celici. Dostikrat vas razočara tudi to, ko ugotovite, koliko je apartma oddaljen od morja. Dostikrat se naredi, da je podatek, ki je naveden na spletni strani, mišljen, kot zračna razdalja, če bi dejansko izmerili pot do morja bi bila še enkrat daljša, kot je navedeno na spletni strani.

Nikakor ne trdim, da vsi lastniki apartmajev navajajo netočne podatke. Je pa dejstvo, da je veliko takih. Gospa Marija, ki ima štiri lepe apartmaje v mestu Šilo, mi je rekla da se zaveda tega, da izgubi marsikaterega gosta zaradi tega, ker preko e-maila pove vse po pravici, nekateri pa lažejo in na ta račun dobijo goste. Sicer samo za enkrat.

V katerem terminu nameravate iti na otok Krk?

Za koliko oseb želite apartma?

Največ koliko ste pripravljeni plačati za eno nočitev v apartmaju?

Koliko vam je pomembno, da se apartma nahaja blizu morja?

Bi še kaj dodali?

Vaše ime

Vaš e-mail

Pomebno!

Različni ljudje si različno predstavljamo kaj je za nekoga dober apartma,.. Moj nasvet vzemite samo kot prvo informacijo. Če vam apartma res odgovarja, se pa morate prepričati sami. Glede izbire apartmaja, sam ne prevzemam nobene odgovornosti.

 Apartmaji otok Krk

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pomagam vam najti apartma po vaši želji
5 (100%) 1 vote