Vila Lavanda, Omišalj – Apartmaji KrkApartmajska Vila Lavanda se nahaja le 100 metrov od obale, na odlični poziciji, saj ima prav z vseh apartmajev pogled na morje. Vila je lepega, mediteranskega izgleda, obdana z grmički aromatične sivke, ki jo izredno prijazna in gostoljubna lastnica gospa Slavica Preden uporablja za pripravo doma napravljenih izdelkov kot so sivkini mošnjički, sivkino olje, šopki posušene sivke, med s sivko, mila, šentjanževo olje, orehovec, ko pa na njihovem vrtu zadišijo še opojne višnje, tudi te končajo v sladki kapljici domače žgane pijače.

 

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

 

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

 

Gospa Slavica in njen mož Zvjezdan sta zelo topla človeka, ki z veseljem povesta kaj o sebi in vsakemu gostu ponudita kar le lahko – tako se je miza na prijetni, senčni terasi, šibila od sladkih dobrot in domačega orehovca.

 

Vila Lavanda Omišalj - pogled s terase

Vila Lavanda Omišalj – pogled s terase

V vili, kategorizirani s tremi zvezdicami, je gostom na voljo pet apartmajev v velikosti 45m2, primernih za 4 osebe. Vsi apartmaji imajo povsem enako razporeditev in velikost, le da so spodnji apartmaji zaradi nižje lege malce hladnejši, kar pa ne predstavlja težave, saj so vsi apartmaji opremljeni s klimatsko napravo, poleg tega pa vsi ponujajo še TV/sat in wi-fi. Z apartmajev v zgornjih nadstropjih se s čudovitih, prostornih teras razprostira nemoten pogled na morje in na Omišaljski zaliv. Vsak apartma sestoji iz predprostora z manjšo garderobno omarico, kopalnice, lepo urejene spalnice in pa dnevno-jedilnega prostora, kjer se nahaja še drugo ležišče z omaro za dve osebi in pa prostorne 15m2 terase. Apartmaji so dobro vzdrževani, čisti in lepo opremljeni.

Za goste apartmajev je pred hišo na voljo tudi parkirišče. Zadaj za hišo, pa je prijeten vrt v prijetno hladni senci velikega drevesa, kjer so gostom na voljo tudi mize in klopi, pa celo roštilj, ki ga lahko uporabljajo po želji. V kratkem bodo priskrbeli tudi namizni tenis za zabavo mlajših obiskovalcev. V apartmajih so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki.

Plaže - Omišalj

Gospod Zvjezdan in gospa Slavica v Vili Lavanda ustvarita zelo prijetno vzdušje, človek se tu počuti zelo dobrodošlo in domače, tako da z izbiro njunih apartmajev vsekakor ne boste zgrešili.

V Omišalju pa se nahaja kar okoli pet različnih plaž, o katerih si lahko več slik in informacij ogledate na www.otok-krk.si/plaze-omisalj

2 Responses to Vila Lavanda, Omišalj – Apartmaji Krk

  1. marjana sajevec pravi:

    pravkarv prispeli domov…bili zelo zadovoljni…

  2. Martina Šenica pravi:

    Izgleda super!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Vila Lavanda, Omišalj – Apartmaji Krk
5 (100%) 2 votes