Konoba Andreja, mesto Krk



Za vas smo se odločili preizkusiti še nekaj restavracij na Krku, da vam bomo lahko predlagali, kam zaviti na kulinarična razvajanja. Ena izmed prvih nas je k sebi prijazno povabila gospa Andreja Jurašič v Konobo Andreja v mestecu Krk, tik na obrobju starinskega Krčkega trga stari renesančni zgradbi. Že sam trg je zelo prijeten prostor za posedanje, ko pa vas zraven še razvajajo z odlično domačo hrano, pa je še toliko prijetnejše. Konoba Andreja ima poleg notranjih prostorov še dve terasi – eno na Krčkem trgu in eno skrito malce zadaj za stavbo. Obe terasi ponujata čudovit ambient – sprednja je pisana in razigrana, terasa zadaj je sofisticirana, urejena v prekrasnem mediteranskem stilu, ki pride še posebej do izraza ponoči, ko teraso razsvetlijo luči in ustvarijo tisti mističen mornarski pridih. 

 

Konoba Andreja

Ambient Konobe Andreja – Restavracije Krk


Za rezervacije in kakršnekoli informacije o konobi izpolnite spodnji obrazec:

Vaše ime

Vaš e-mail

Besedilo:

Lastnica, gospa Andreja je zabavna in prijetna gospa, po rodu Slovenka iz Maribora, zdaj pa že 30 let živi na Krku od koder je tudi njen oče. Povedala nama je svojo zgodbo, kako se je začela ukvarjati s turizmom in kulinariko, saj ima gospa Andreja poleg Konobe še 16 apartmajev, za katere sama ves čas skrbi da so urejeni tako kot je treba, da so gostje zadovoljni in se radi vračajo, ure in ure pa preživi tudi v svojem kulinaričnem kotičku, tako da je res sposobna in marljiva podjetnica. 

 

Konoba Andreja

Z lastnico gospo Andrejo – Restavracije Krk

 

Pri prehrani je poudarek na tem da je vse domače, da so ribe sveže od lokalnih ribičev in da lastnica stoji za izdelki, ki pridejo iz kuhinje. Cene so zelo zmerne, sploh glede na to da je konoba v centru mesta, zelo lepo urejena in ponuja kvalitetno, domačo hrano. Midva sva si privoščila domače šurlice – ročno narejene testenine tipične za Krk – z gamberi in ribjo ploščo s svežo orado, osličem, lignji, školjkamo in škampi. Hrana je bila prava paša že za oči, kaj šele za brbončice. Hrana je po mojem mnenju zelo okusno in v detajle pripravljena. Omaka iz gamberov za šurlice je bila narejena na vinski osnovi, kar obožujem in z domačim prepraženim parradižnikom. Ribe so bile okusne in sveže, prav tako ostale stvari. 

Skratka lahko mirne volje priporočimo obisk Konobe Andreja v Krku, po razumni ceni se boste dobro in kvalitetno nasitili, zraven pa še uživali v pravem kvarnerskem vzdušju. 

 





Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Konoba Andreja, mesto Krk
5 (100%) 1 vote