Bed & Breakfast Three Angels, Baška – Apartmaji KrkČudovita lokacija bed & breakfast nastanitve Three Angels v središču Baške, vas bo povsem navdušila, saj je od plaže oddaljena le dobrih 100 metrov, s pogledom na glavno Baško plažo in je v neposredni bližini glavne baške promenade ob plaži.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Bed & Breakfast Three Angels vam ponuja nočitev z možnostjo zajtrka, ki ga je potrebno doplačati. Stavba je obkoljena z lepim vrtom in zaščitno ograjo, kjer nudi tudi možnost parkiranja. Sobi sta zelo lepo urejeni, prostorni, opremljeni s starinskem slogu, z ležiščem za dve osebi. Ena od sob ima notri celo klavir, kar da sobi prav poseben pridih, že tako ali tako pa zaradi opreme in atmosfere človek dobi občutek da se je tam malce ustavil čas, zelo prijetna atmosfera. Kopalnica je sicer ločena od sob, vendar vsaki sobi pripada lastna kopalnica, ki je dostopna le s ključem. Kopalnice so povsem na novo, zelo lepo opremljene in res čiste. Gostom je na voljo še skupna kuhinja z veliko jedilno mizo v starinskem slogu, ki res da prostoru prav poseben pečat. Na voljo je seveda tudi brezžična internet povezava. V stavbi v zgornjih nastropjih živijo sestre, tako da je tam res mirno in prijetno, vse osebje pa zelo prijazno. 

bed-breakfast-baska

Bed & Breakfast Three Angels, Baška – Apartmaji Krk

Takoj čez cesto, 15 metrov stran, vam je na razpolago najbližja restavracija, 30 metrov stran pa izposojevalnica koles, kar je super, glede na to da je Baška zelo poznana po svojih kolesarskih stezah in pohodnikih poteh, poleg tega pa je v Baški kar nekaj različnih plaž, do katerih se prav tako lahko odpravite s kolesom.

bed-breakfast-vela-plaža

Vela Plaža, Baška – Apartmaji Krk

Plaže v Baški so čudovite, s turkiznim morjem in majhnimi kamenčki. Glavna promenada in samo mestece ponujata ogromno prijetnih lokalčkov in restavracij, kjer se lahko ohladite s hladno pijačo, ko je na plaži prevroče. V Baški je vedno živo in zabavno, saj je tam vedno veliko ljudi, zato se vedno kaj dogaja. Poleg morskih aktivnosti, pa ponujajo tudi plezanje, izlete z ladjico, izlet po poti stare pisave glagolice, ki ima v Baški svoje spomenike, skratka vam nikoli ne bo dolgčas.

Za več fotografij in informacij o Baški obiščite http://www.otok-krk.si/plaze-baska .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bed & Breakfast Three Angels, Baška – Apartmaji Krk
5 (100%) 1 vote