Apartmaji Žana ŠiloOtok Krk vabi tudi v mestu Šilo. Šilo je majhen in romantičen kraj, ki ima nedotaknjeno naravo, mediteransko rastje, čisto morje in lepe, naravno ohranjene plaže. Poleg znane peščene plaže, odlični za otroke, Hrvaška pa vam v Šilu nudi tudi številne zalive in zalivčke s kamnitimi ali skalnatimi plažami. Šilo ima dolgoletno ribiško tradicijo, zaradi katere se v tem kraju odvijajo ribiške zabave in razne športno-zabavne prireditve. V bližini Šila se nahaja potopljena ladja Peltastis, zaradi česar je kraj zanimiv tudi kot potapljaška destinacija. Turistom je zanimiva tudi jama Biserujka v mestu Rudine in kopanje v blatu z zdravilnim učinkom.

Apartmaji Žana - hiša

Apartmaji Žana se nahajajo v družinski hiši v mirni ulici v kraju Šilo, le nekaj minut stran od morja in plaže. V ponudbi imajo tri moderno opremljene apartmaje: Lavanda za 4-5 oseb ter Mirta in Oleander za 3-4 osebe. Skupaj torej sprejmejo 12-13 oseb.

Apartmaji imajo hladilno grelni sistem, satelitsko TV, vsak apartma pa ima tudi lepo teraso s pogledom na morje ali vrt. Gostje lahko uživajo na vrtu z mediteranskim rastjem ter uporabljajo žar na odprtem. Parking je zagotovljen za vse goste. S svojo ponudbo se apartmaji Žana uvrščajo med bolj iskanimi apartmaji in hoteli otok Krk.

Apartmaji Žana - razgled Apartmaji Žana - spalnica

Apartmaji in lastnik:
Naslov: Braće Franolića 27, 51 515 Šilo, otok Krk, Hrvaška
Tel. in fax. (Zagreb): 00385 1 6526 815 (Žana Loborec)
Tel. (Šilo): 00385 51 852 463
Mob.: 00385 91 94 23 143
E-mail: zana.loborec@zg.t-com.hr
Spletna stran: www.apartmani-zana.com

Apartmaji Žana Šilo
5 (100%) 1 vote