Apartmaji Villa Marija, Baška – otok Krk 

Želite namestitev v apartmajih Villa Marija?

Kontaktirajte jih direktno preko spodnjega obrazca

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Villa Marija je čudovit objekt z apartmaji v Baški, ki ga najdete na naslovu Zarok 28, kjer sva z sodelavcem v sklopu pisanja turističnega vodiča za otok Krk, preživela 5 dni. Baška je definitivno ena bolj priljubljenih destinacij za otok Krk, kjer vam zagotovo ne bo zmanjkalo aktivnosti, pa četudi se odpravite na več tedenske počitnice.

Ob prihodu naju je toplo sprejela simpatična gospodična, ki nama je pred tem po telefonu razložila kje se nahaja Villa Marija, ter naju usmerila do parkirišča, ki se nahaja tik pred vhodom v apartma. Iz centra Baške do naselja Zarok vam bo z avtom vzelo 3 minute časa. Podate se v majši hrib kjer boste na desni strani iz ceste zagledali Villo Marijo, podate se še malo višje in pri smetnjakih zavijete desno v prvo ulico, na desni strani boste zagledali apartmaje z malce dvignjenim parkiriščem, kot vidite na sliki iz galerije.

Villa Marija Baska vhod v apartma

Villa Marija – Baska – vhod v apartma

Vhod v apartma krasi ograja polna grozdja, ki te pripelje do lepih lesenih vrat. Gospodična nama je nato prijazno razkazala apartma, ki nama ga je pripravila, čakale so naju sveže brisače ter posteljnina.

Villa Marija Baska spalnica

Villa Marija – Baska – spalnica

Villa Marija se lahko pohvali z petimi moderno opremljenimi apartmaji. Midva sva bivala v največjem apartmaju, ki ima dva nadstropja in lahko ponudi sedem ležišč, tako da sva se kar udobno namestila.  Apartma ima tri spalnice, kuhinjo z dodatnim ležiščem, veliko jedilno mizo in SAT tv, kopalnico z wc-jem v prvem nadstropju, dodatnim wc-jem v drugem nadstropju, ter čudovito teraso s pogledom na morje iz katere lahko zjutraj uživate v sončnem vzhodu, ki nežno greje ter sveti na lesene stole in balkonska vrata.

Villa Marija Baska sonce sveti na teraso

Villa Marija – Baska – sonce sveti na teraso

Poleg tega velikega apartmaja, ki je namenjen 6+1 osebam, pa imajo na voljo tudi manjše apartmaje za manj oseb. Več na tej povezavi:  http://www.apartmajidirekt.com/villa-marija-2788.html

Apartma je od morja in najbližje plaže oddaljen le 200 metrov. Če pa si boste želeli sprehoditi do izjemno zanimivega centra Baške, ki se ponaša z čudovitimi, starimi, z dušo grajenimi objekti in raznovrstnimi trgovinicami, stojnicami in prelepimi razgledi, pa vam bo to vzelo le 1000 metrov.

Med bivanjem v očarljivi Baški sva bila nad apartmajem Villa Marija več kot zadovoljna. Dobra wifi povezava nama je omogočila tudi kakovostno delo in redno posodabljanje najinih dogodivščin, v dar pa sva dobila celo njihovo domače vino. Apartma definitivno priporočava.

Villa Marija Baska mavrica razgled iz terase

Villa Marija – Baska – razgled iz terase + mavrica

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Villa Marija, Baška – otok Krk
Oceni tole stran