Apartmaji Vera Kralj, Njivice – Apartmaji KrkApartmaji Vera Kralj v Njivicah so last prijaznega in prijetnega gospoda Tomota, ki je med drugim tudi slikar, zato so vsi apartmaji v stilu galerije in imajo imena po znanih hrvaških slikarjih – tako kot se apartma imenuje, delo tistega slikarja krasi njegove stene. Z ženo Vero sta zgovorna in ustrežljiva, rada v senčki vrta pred hišo, ki je zelo lepo urejen, poklepetata s svojimi gosti.

 

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

V njuni hiši je gostom na voljo sedem apartmajev – dva v pritličju, trije v prvem in dva v drugem nadstropju. Nekateri apartmaji imajo razporeditev studia, drugi pa imajo ločene spalnice in seveda kopalnico, dnevno-jedilni prostor in balkon oz teraso. Apartmaji so lepo urejeni, z malce modernega pridiha. Vsi apartmaji imajo TV in DVD, brezžično internet povezavo, v apartmajih je dovoljeno kajenje in hišni ljubljenčki. Poleg tega je gostom na domačem vrtu za hišo pod velikimi drevesi na razpolago žar, na voljo pa so tudi prakirna mesta okoli hiše. Tlakovci okoli hiše so položeni po navdihu rečnih meandrov, tako da tvorijo obliko vijuge, ker je še ne znak da je lastnik umetnik.
Apartmaji so od centra njivic oddaljeni 500m, od morja 300m od najbližjega marketa 100m in od najbližje restavracije 400m, tako da je takorekoč vse dosti blizu.

apartmani-vera-kralj

Apartmaji Vera Kralj, Njivice – Apartmaji Krk

Sicer pa so vam v Njivicah na voljo različne plaže, ki so po večini kamnite in prodnate, med katerimi je ena najbolj poznanih plaža Sunset Beach, kjer je možen najem ležalnikov, poleg tega pa je tam eden izmed poznanih cocktail barov na plaži, kjer se lahko pozabavte tudi zvečer. Tu so še plaža Jadran in plaža v kampu Njivice, ki se deli na del kjer so mnogo ljudi rado sonči zaradi urejenih ploščadi, ki tudi omogočajo dostop do morja, vendar pa je za kopanje boljša prodnata plaža, ki je tudi bolj primerna za zabavo otrok.
V kampu Njivice je zaradi dreves tudi dosti sence, kjer se lahko prijetno ohladite in osvežite. Poleg znanega kampa, premorejo Njivice tudi dva velika hotela. V Njivicah vam je na voljo vrsta vodnih športov, med drugim celo potapljaška šola in pa ranč s konji.

apartmani-vera-kralj2

Apartmaji Vera Kralj, Njivice – Apartmaji Krk

Skratka – Njivice so atraktivna in lepa destinacija, apartmaje Vera Kralj pa vam z veseljem priporočimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Vera Kralj, Njivice – Apartmaji Krk
5 (100%) 1 vote