Apartmaji Sonia Njivice – Apartmaji KrkŽelite dopust preživeti v paru in so vam všeč apartmaji na mirni lokaciji? V tem primeru so prava izbira apartmaji Sonia v Njivicah, ki so od plaže in centra oddaljeni približno 200 m.  Plaža je peščena in tako primerna za vse starostne skupine. Le malo stran od centra, tik ob morju, pa je na voljo veliko možnosti za otroško rajanje (igrala, mini golf, lunapark) ter odlične poti za sprehajanje in druge vrste rekreacij ob morju. Poleg je tudi lepo urejen kamp.

 

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

 

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

 

Apartmaji Sonia nudijo 3 apartmaje; 2 v prvem nadstropju in 1 v pritličju. Apartmaja v nadstropju imata predprostor, spalnico z dvema ležiščema, kopalnico, kuhinjo s kavčem (možno dodatno ležišče) ter 2 balkona (večji in manjši), ki sta vsak na svoji strani apartmaja. Večja balkona ponujata razkošno površino z mizo in stoli za sproščeno posedanje, poleg pa je še vedno dovolj prostora za poležavanje na ležalnikih ali sušenje brisač. Spodnji apartma ima povsem enake prostore kot zgornja, le da ima namesto balkonov prijetno teraso z mizo in stoli v naravni senci.

Apartmaji Sonia Njivice - Apartmaji Krk

Apartmaji Sonia Njivice – Apartmaji Krk

 

V apartmajih so vam na voljo klima, brezžični internet in televizija, zunaj pa možna uporaba roštilja, tobogana in trampolina, obiranje fig ter možnost izposoje koles. Vsakemu apartmaju pripada tudi parkirišče pred hišo.

 

Simpatični lastniki vam ob prihodu podarijo unikatno darilo ter so vam v primeru kakršnihkoli težav vedno na voljo, sicer pa imate svojo mero zasebnosti. Posebnost in zanimivost apartmajev je tudi v tem, da vas v njih pričakata dve knjigi, kateri lahko preberete ali odnesete domov, v apartmaju pa pustite kakšno svojo, ki ste jo že prebrali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Sonia Njivice – Apartmaji Krk
5 (100%) 3 votes