Apartmaji Sanda – Njivice, otok Krk 

Poglejte si spodnji video in se prepričajte, na kako res dobri lokaciji se nahajajo apartmaji Senda

Apartmaji Sanda nedvomno navdušijo s svojo lokacijo, saj so, kakor sem jaz temu rekla, praktično “na morju”. Od plaže in morja so oddaljeni le 20 metrov, tako da lahko plažo in morje vidite s terase. Med hišo in plažo je nekaj dreves, ki tako hiši kot na plaži nudijo prijetno senco in hkrati zagotavljajo zasebnost kljub bližini plaže. 

Letos imate na voljo še nekaj prostih terminov, in sicer:

Apartma za 4+2 osebe: od 1. 6. do 30. 6. 2018, od 14. 7. do 21. 7. 2018 in od 28. 7. do 30. 8. 2018

Apartma za 4 osebe: od 1. 6. do 23. 6. 2018, od 7. 7. do 21. 7 2018 in od 11. 8. do 30. 8. 2018


Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Apartmaja za oddajanje, sta v hiši dva in imata oba poleg fenomenalne lokacije tudi super razporeditev prostorov, ter sta popolnoma identično razporejena. Vhod na teraso je omogočen skozi ogromna drsna vrata, ki so v celoti iz stekla in tako glavnemu dnevno-kuhinjskemu prostoru nudijo ogromno dnevne svetlobe in pogled do morja tudi iz dnevnega prostora. Dnevno-kuhinjski prostor je zelo velik, z visokimi stropovi in s kaminom v prostoru. Lastniki so ta dva apartmaja prej imeli urejena za lastno uporabo, tako da se po lepi opremi apartmajev to dobro vidi. 

Apartmaji Sanda

Notranjost apartmajev Sanda – Apartmaji Krk

Poleg glavnega prostora sta v apartmajih še dve spalnici in kopalnica. Apartmaja sta namenjena za 4+2 osebi, saj je v dnevnem prostoru na voljo še raztegljivo ležišče. V apartmaju vam je v uporabo na voljo kompletna kuhinjska oprema, hladilnik z zamrzovalnikom, ves pribor, poleg tega tudi brisače in posteljnina. Apartmaji so klimatizirani in imajo TV/sat ter brezžično internet povezavo. Lastnika gospa Sanda in njen mož sta zelo prijazna in prijetna gostitelja, gospa je bila včasih umetnostna drsalka in je bila članica olimpijske reprezentance na Hrvaškem. 

Apartmaji Sanda

Plaža tik pred hišo

Plaža pred apartmaji je kamnita in iz majhnih kamenčkov, tako da je primerna tudi za otroke, tudi senca je na voljo Njivice ali pa do glavne promenade v Njivicah, kjer se vedno nekaj dogaja, saj so tam številni bari, restavracije in stojnice s spominki in nakitom in raznimi pripomočki za na plažo, kar je super tudi za mlajše člane družine, saj jim bo vrvež mesteca zagotovo všeč. Skratka super izbira za krasen, poletni ali pa spomladanski in jesenski odmor. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Sanda – Njivice, otok Krk
5 (100%) 12 votes