Apartmaji Porat na otoku KrkPorat je majhno ribiško mesto pri Malinski na otoku Krku. V mirnem delu Porata, le nekaj sto metrov od morja, vam prijazna lastnica Daniela nudi 4 apartmaje za najem. V apartmajski hiši sta dva apartmaja velikosti cca.95 m2, ki sprejmeta 4+2 osebi, ter dva apartmaja velikosti cca.45 m2, ki sprejmeta 2+2 osebi. Zgornja dva apartmaja nudita pogled na morje.

Za vse goste je zagotovljeno brezplačno, pokrito parkirno mesto, klima v apartmajih ter WiFi.

Ob prihodu vas bo pričakala dobrodošlica, pod idiličnim figovcem, na stari barki vam bo lastnica postregla prigrizek in aperitiv, vse kar izdela sama. Tako se boste že takoj ob prihodu počutili domače.

Vsi gosti lahko koristijo skupni zunanji prostor, ki vključuje »konobo« z žarom in kaminom, kotiček za uživanje ob pitju jutranje kavice in kot najbolj idilični prostor – stara barka, ki je parkirana pod čudovito figo, kjer boste lahko v vročih dneh ohladili in družili s prijatelji. Prav tako boste lahko koristili mini vrt z začimbami, da bodo vaše morske pojedine še bolj okusne. V notranjosti vam nudijo tudi kotiček za otroke, ki je bogato založen z igračami, pobarvankami, skratka z vsemi pripomočki, da vašim malčkom ne bo dolgčas. Za vas pa so poskrbeli z bralnim kotičkom, ki ponuja knjige in časopise v mnogih jezikih, ter info točko, kjer boste našli brošure, karte in informacije, ki vam bodo olajšale in polepšale počitnice na otoku Krku.

Apartmaji so s svojo celostno ponudbo prijazni za družine, otroke, kot tudi za vaše hišne ljubljenčke. Prav vsak bo našel nekaj zase.

Porat je majhno ribiško mesto, ki je od Malinske oddaljen 4 km. Domačini pravijo, da je dobra iztočna točka za raziskovanje celega otoka. Krk je zelo raznolik otok, zato je primeren za vse, tako tiste, ki radi uživajo v morju in na plaži, kot tiste bolj aktivne, ki radi kolesarijo, tečejo, in pa tudi tiste, ki radi uživajo v dobri hrani in pijači. Zato vam bo prijazna lastnica Daniela z veseljem pomagala pri priporočilih za restavracije, plaže, dogodke, kaj se izplača pogledati, na kaj morate biti pozorni, kje lahko kupite 100% domače meso, ribe, zelenjavo ali karkoli si boste zaželeli.

Lastnica tudi sama izdeluje in proizvaja izdelke lastne znamke aDORAble: aromatizirane soli, namaze, razne omake in drugo. Več si lahko pogledate tudi na Facebooku https://www.facebook.com/aDORAble3011/  in na Instagramu https://www.instagram.com/adorable3011/ , kjer boste našli fotografije in več informacij o njenih izdelkih. Poleg vseh izdelkov, vam bo povedala zanimive zgodbe, ki govorijo o okusih Hrvaške. Prav tako, se Daniela trudi, da podpira lokalne podjetnike in druge pridelovalce, kot so ribiči, umetniki, pridelovalci hrane, in vse skupaj v paketu predstaviti svojim gostom.

Apartmaji Porat vas bodo navdušili s čudovitim ambientom, kjer je vsaka majhna pozornost delček celotne izkušnje domačnosti in pristne morske izkušnje, katere pika na i je zagotovo izredno prijazna in ustrežljiva lastnica Daniela.

Več informacij in kontakt lahko najdete na njihovi Facebook strani https://www.facebook.com/krkporat/  in Instagramu https://www.instagram.com/porat_apartments/ ,

ali pa jih kontaktirate po telefonu: +385 99 333 0108

 

Izpolnite informativno povpraševanje za Apartmaje Porat

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum najema od:

Želeni datum najema do:

Dodatna vprašanja:

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Porat na otoku Krk
Oceni tole stran