Apartmaji Krk – Apartmaji PetraIščete apartma v mestu Krk, ki bo blizu centra mesta, kljub temu pa še vedno na mirni lokaciji?

Apartmaji Petra so od promenade oddaljeni samo 200 metrov, od starega centra mesta samo 300 metrov od najbližje plaže pa 500 metrov.

V mestu Krk in neposredni bližini se nahaja kar 8 plaž, ki so glede na kvaliteto zelo visoko ocenjene. Več o teh plažah smo za vas napisali na povezavi www.otok-krk.si/plaze-mesto-krk.

Hiša v kateri se nahajajo apartmaji Petra je locirana na lepi in mirni lokaciji. Na voljo imajo 6 apartmajev.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

 

Apartmaji Petra

Pred hišo imajo velik vrt. Vrt ima posajenega veliko različnega rastlinja, ki poleti zastira žgoče sonce in ustvarja izredno prijetno senco, ki nudi idealen prostor za igranje otrok, ki za igro potrebujejo veliko prostora. Prostor in rastlinje, ki obdajata apartmaje ustvarjata zelo mirno vzdušje, ki vam bo nudilo idealen prostor za vaš oddih.

Na vrtu imajo tudi tako imenovano vrtno hiško in žar, ki je gostom vedno na voljo za uporabo. V sklopu vrtne hiše in žara so tudi dve velike mize, ki so locirane v prijetni senci.

apartmaji petra krk

Lastnik apartmajev je g. Darko, ki je zelo prijazen in je gostom vedno na voljo.

Cene apartmaja za štiri osebi se gibljejo od 58 € dalje.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni.

Gostom je na voljo brezplačno parkirišče in brezžični internet.

Dopustujete z družino?

Apartmaji Petra imajo za vas velike in prostorne apartmaje, čudovit senčen vrt za igro vaših najmlajših, vrtno hišico, kamin, piko na i pa doda dejstvo, da lahko s sabo pripeljete tudi vaše štirinožne prijatelje.

Dopust v dvoje?

Udobni apartmaji, zelenja in cvetja poln vrt, mirna okolica, čudoviti sončni zahodi. Je potrebno še kaj dodati?

Izlet s prijatelji?

Na voljo je več apartmajev, tako da zagotovo ni skrbi, da ne bi bilo dovolj prostora za vse. Uživali boste lahko ob peki najljubših jedi na žaru, se odpravili na kratek (5 minuten) sprehod do centra mesta, uživali v odlični turistični ponudbi mesta Krk(http://www.otok-krk.si/mesto-krk/) in raziskali katero od osmih čudovitih plaž v bližini.

O mestu Krk

Mesto Krk ima zelo bogato zgodovino in veliko znamenitosti, ki so vredne ogleda. Za več informacij kliknite www.otok-krk.si/mesto-krk.

V okolici mesta Krk

Samo dobrih 5 minut vožnje iz mesta Krk se nahaja mesto Punat, iz katerega je izhodišče za ogled čudovitega otoka po imenu Košljun. To je znamenitost, ki si jo morate obvezno ogledati.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Krk – Apartmaji Petra
5 (100%) 7 votes