Apartmaji Monika, Punat – Apartmaji KrkApartmaji Monika so locirani v Punatu, čisto blizu vhoda v marino in skorajda v samem centru mesteca. Zelo lepo, sodobno so urejeni in zelo čisti. S Tomažem sva spoznala samo lastnika Francoisa, ki je po rodu Francoz, sicer pa imata apartmaje skupaj z ženo Moniko. Francois super govori hrvaško in je zelo prijeten, nasmejan in zgovoren človek, ki gostom z veseljem pomaga z nasveti in jih napoti na razne sprehajalne poti po Krku, saj se tudi sam zelo rad povzpne na bližnje hribe. 

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite kontaktni obrazec:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

V hiši je gostom na voljo 5 apartmajev, štirje za 4+1 osebo, en za 2+1 osebo in en studio za dve osebi. Studio se nahaja v polkletnem prostoru in je zaradi tega že brez ohlajanja poleti precej bolj prijetno hladen. Dva apartmaja za 4+1 osebo se nahajata v prvem nadstropju in sta identično, okusno urejena, tretji je v pritličju. Vsi trije imajo dve ločeni spalnici, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo in pa prostorno teraso, kjer imata zgornja dva apartmaja tudi prekrasen pogled na morje, marino in otok Košljun, apartma v pritličju pa je obdan z lepo urejenim vrtom.

Apartmaji Monika

Notranjost apartmajev Monika – Apartmaji Krk

Tretji apartma za 4+1 osebo se nahaja v mansardi stanovanja in je za razliko od vseh ostalih stanovanj kategoriziran s štirimi zvezdicami, saj je bil povsem prenovljen in je res vrhunsko opremljen v modernem stilu. Ta apartma je velik kar celih 90 kvadratnih metrov in obsega dve ločeni spalnici, zelo lep kuhinjsko-dnevni prostor z razteljivo sedežno, dve kopalnici, eno s tušem in eno z kopalno kadjo, ter luštno teraso. V pritličju je še stanovanje za 2+1 osebo, ki ima dnevno-kuhinjski prostor z dodatnim ležiščem, kopalnico, ločeno spalnico in pa zelo lepo urejeno teraso, polno zelenja. V vseh apartmajih je poskrbljeno za posteljnino, brisače, sušilec za lase, hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalec posode, toaletni papir in vso potrebno kuhinjsko opremo. V apartmajih so tudi LCD TV-ji s satelitskimi programi, klimatske naprave in brezžični internet. Hišni ljubljenčki so v apartmajih dobrodošli, prav tako ima vsak gost na voljo tudi svoj parkirni prostor.

Apartmaji Monika

Pogled s terase

V Punatu je turistom na voljo tudi ogromno športnih aktivnosti, od teka, kolesarjenja, tenisa, pohodništva in celo ski-lift žičnica za vse ljubitelje deskanja na vodi, hkrati pa so apartmaji idealno locirani tudi za tiste, ki imajo v marini privezane barke. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Monika, Punat – Apartmaji Krk
5 (100%) 2 votes