Apartmaji Martina – Šilo, otok Krk 

Čudoviti apartmaji, kategorizirani s štirimi zvezdicami, na mirni lokaciji oddaljeni 100 metrov od plaže, so pravi biserček. Apartmaji so zelo lepo na novo urejeni, z moderno opremo in ličnimi modernimi kuhinjskimi pripomočki. Vrt hiše je negovan in lepo urejen, prav tako sama vila v kateri apartmaji so.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Lastnica, gospa Martina je zelo prijazna in zgovorna, ves čas nekaj ureja okoli hiše in je gostom vedno na razpolago za kakršenkoli nasvet ali pomoč. Pred hišo so gostom na voljo parkirni prostori.

V apartmajski vili je na voljo 6 apartmajev:

Pritličje:

  • App2+2(45m2)
  • Studio app2+1(35m2)

1. Nadstropje:

  • App2+2(45m2); Studio app2+1(35m2)

2. Nadstropje:

  • App2+2(45m2);
  • Studio app2+1(35m2)

Apartmaji so namenjeni za 2-4 osebe, v studiih je tudi možnost dodatnega ležišča. Apartmaji v višjih nadstropjih imajo tudi pogled na morje. Vsi apartmaji imajo še zelo lepo urejen kuhinjsko-dnevni del, kopalnico in pokrito teraso z mizami, stoli in stojali za sušenje perila. V apartmajih sta poleg standardne kuhinjske opreme gostom na voljo tudi aparat za kavo in mikrovalnovna pečica, kar pride zelo prav, ko je treba nekaj na hitro pripraviti. V sobah je tudi LCD televizija s satelitskimi programi, klimatska naprava in pa seveda brezžična internet povezava. V ceno nočitve je vključena uporaba posteljnine in brisač.

Že takoj ko stopite na hodnik vile se začuti prijeten hlad in celo prijeten vonj po hiši, vse je lepo čisto in urejeno, kvaliteta kategorije štirih zvezdic se res pozna na vsakem koraku. Do plaže je dve minuti hoje, oddaljena je le 100 metrov, kljub temu pa ima apartmajska vila mirno lego. V bližini je na voljo dosti restavracij in barov, tudi trgovina in stojnice. 

apartmani-ivica-silo8

Sicer pa je Šilo čudovito mestece na Krku, ki nudi številne plaže od betonskih, pa do skalnatih in plaž iz drobnih kamenčkov. V bližini so tudi ostanki rimske vile in jame v skalah dostopne le z morja, ki so pravi raj za navdušene raziskovalce. 

Apartmaje vam zaradi njihove vrhunske kvalitete in dobre lokacije z največjim veseljem priporočamo. 

Za več informacij in fotografij plaž v Šilu obiščite: http://www.otok-krk.si/plaze-silo.

Za več informacij in fotografij o samem mestecu Šilo pa: http://www.otok-krk.si/silo.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Martina – Šilo, otok Krk
5 (100%) 2 votes