Apartmaji Lukić Vantačići, Malinska – Apartmaji KrkDružina Lukić nudi nastanitev dveh velikih apartmajih, ki sprejmeta štiri do šest oseb. Vsak apartma razpolaga z dvema udobnima spalnicama in dodatnim ležiščem v dnevnem prostoru. Oba apartmaja imata terasi s prekrasnim pogledom na morje in zeleno okolico.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

V moderno opremljeni kuhinji boste našli vse pripomočke, ki so potrebni za pripravo okusnih obrokov. Družine ali večje družbe se boste v prostornih apartmajih počutili udobno in domače, saj se apartmaja razprostirata na kar 70 kvadratnih metrih. Udobje in čudovita okolica sta sedaj na voljo po ugodnih cenah.

Apartmaji Lukić Vantačići, Malinska

Apartmaji Lukić Vantačići, Malinska

Apartmaji so od morja in plaže  oddaljeni 300 metrov, prav toliko pa tudi od trgovine in restavracije. Malinska se ponaša z različnimi lepimi plažami, od katerih se jih kar nekaj ponaša s plavo zastavo. Več o plažah Malinske z okolico si oglejte na: http://www.otok-krk.si/plaze-malinska/.

Apartmaji Lukić nudijo vsem svojim gostom brezplačno uporabo brezžičnega interneta, apartmaji pa so opremljeni z LED televizijami ter DVD predvajalniki. Gostom je zagotovljeno parkirišče na dvorišču pred apartmajsko hišo.

Vantačići so miren del Malinske, kjer si boste zagotovo odpočili in napolnili baterije za nove podvige. Malinska z okolico nudi tudi veliko možnosti za razgiban dopust in raziskovanje okolice. Priporočamo ogled lepe obmorske poti, o kateri si lahko več preberete na http://www.otok-krk.si/malinska-porat/.

One Response to Apartmaji Lukić Vantačići, Malinska – Apartmaji Krk

  1. simona golnar pravi:

    Pozdravljeni, imate prosto od 9.8. do 16.8.?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Lukić Vantačići, Malinska – Apartmaji Krk
Oceni tole stran