Apartmaji Lili, Baška – Otok KrkApartmaji Lili se nahajajo v mestu Baška, v naselju Zarok, če smo povsem natančni.

Naselje Zarok je locirano na skrajno desni strani (če gledate proti morju) Baške. Zarok je mirno naselje, brez bučnih lokalov.

Apartmaji Lili so od plaže oddaljeni zgolj okoli 100 metrov. Plaža v Zaroku je del velike plaže v Baški in je veliko lepša kot plaža proti centru mesta. Na tem delu plaže je tudi veliko manj gneče.

Posebnost apartmajev Lili je to, da imajo na voljo res velik vrt, ki je ograjen s kamnito škarpo. Če imate majhne otroke, se bodo lahko brezskrbno igrali na velikem vrtu, vi pa jih boste imeli s terase, ves čas na ‘očesu’.

V objektu so trije apartmaji. Večji, ki je lociran v pritličju, je velikosti 75 m2 in ima 25 m2 veliko teraso. V prvem nadstropju pa sta še dva apartmaja velikosti 49 m2. Vsak ima tudi teraso (balkon) velikosti 10 m2.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

apartmaji Lili, Baška - otok Krk

Baška je zelo lep kraj, kjer imate super plažo za kopanje, zelo bogato gostinsko ponudbo in veliko možnosti za razne aktivnosti.

V okolici Baške so zelo lepe pohodniške poti. Za več informacij o pohodniških poteh kliknite www.otok-krk.si/baska-pohodniske-poti.

Na voljo imate tudi tri plezališča. Eno (manjše) se nahaja tik ob plaži. Ostali dve plezališči se nahajata nekaj kilometrov pred Baško. Opis vseh treh plezališč najdete na www.otok-krk.si/plezanje-krk.

Vremensko napoved za Baško najdete na strani vreme Baška.

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Lili, Baška – Otok Krk
Oceni tole stran