Apartmaji Kos, MalinskaApartmaji Kos se nahajajo 40 metrov od morja v Malinski, zelo blizu hotela Malin v izjemno mirne predelu. Ulica na kateri je hiša locirana je mrtva ulica in je zaradi tega skorajda čisto neprometna, apartmaji so tudi v zelo zavetrni legi, zato tja redko pride burja in so primerni za oddih tudi jeseni, ko je drugje mogoče bolj vetrovno.

Cenik za Apartma  A-1 (max. 4 osebe)
Junij in September – 55€/dan
Julij in Avgust – 75€/dan

Cenik za Apartma A-2 (max. 5 oseb)
Junij in September – 75€/dan
Julij in Avgust – 105€/dan

Za dodatne informacije o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Okolica hiše je povsem polna zelenja, kar v poletni vročini poskrbi za prijetno naravno senco, hkrati pa je tudi lepo, ko je okoli tebe vse v rastlinju. V hiši sta gostom na voljo dva apartmaja, en v pritličju, drugi pa v drugem nadstropju hiše. Prvi, pritlični apartma je precej temen, ker nima veliko oken in je tudi od zunaj obdan s senčno lego. Oprema je malce bolj stara, vendar v zanimivem rustikalnem stilu, namenjen za 4 osebe, saj ima dve postelji. Lastnik je kuhinjski pult naredil sam, saj se zelo rad ukvarja s hišnimi deli in ustvarja kadar le najde čas. Tudi vsa gradbena dela okoli hiše v mesecih izven glavne sezone opravlja sam. Gospod Rašan je prijazen in zgovoren gospod, ki rad poklepeta z gosti. Zunaj pred pritličnim apartmajem je v senci kivija manjši paviljon z mizico in stoli.

Apartmaji Kos

Notranjost apartmaja – Apartmaji Krk

Zgornji apartma je novejši in lepše in sodobneje urejen. Ima veliko teraso s pogledom na morje in žarom, ki ga bo verjetno marsikdo vesel. Stanovanje sestoji iz glavnega dnevno-kuhinjskega prostora, z novejšo opremo z nekaj rustikalnimi elementi, kot je starinska peč na drva, ki daje prostoru nostalgičen pridih. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim za kuho, prav tako je gostom na voljo posteljnina in brisače. Apartmaja imata TV/sat, klimatsko napravo in seveda brezžično internetno povezavo brez katere danes ne gre. 

Apartmaji Kos

Pogled s terase zgornjega apartmaja

Najbližja trgovina je od apartmaja oddaljena 150 metrov, center mesta Malinska pa 1km, kar je še vedno zelo blizu. V Malinski imate na voljo številne bare in restavracije, ter za mlade celo en izmed edinih nočnih klubov na otoku Boa. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Kos, Malinska
5 (100%) 2 votes