Apartmaji Jurina, mesto Krk – Apartmaji KrkLepo in prostorno opremljeni apartmaji Jurina Milana, se nahajajo v mestecu Krk, kjer imajo zgornji apartmaji čudovit pogled na morje, z veliko ograjeno posestjo okoli hiše, ki nudi tudi več kot dovolj prostora za varno parkiranje avtomobilov.

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Lastnika Milana in Sergio Jurina sta prijetna in gostoljubna človeka, ki lepo skrbita za hišo in za njeno okolico, ter za to da so gostje z dopustovanjem v njihovih apartmajih zadovoljni. Apartmaji so od morja oddaljeni 5min hoje od trgovin, supermarketa & ribarnice pa 3min hoje, 100 metrov stran pa se ravno odpira povsem nova pekarna.

apartmaj Jurina Krk

Apartmaji Jurina – Apartmaji Krk

Obiskovalcem so na voljo trije apartmaji in sicer dva v drugem nadstropju z balkonom s pogledom na morje in en v pritličju s čusovito teraso. Vsi apartmaji so za dve osebe z možnostjo dodatnega ležišča v obliki raztegljive sedežne garniture, kjer je za tretjo osebo potrebno doplačilo. Vsi apartmaji imajo ločeno spalnico, kopalnico, dnevno sobo in kuhinjsko-jedilni prostor z vso potrebno opremo. Vsi apartmaji so veliki približno 50m2 brez vštete terase. Apartmaji nudijo TV/sat, brezžično internet povezavo in so klimatizirani. Oprema v apartmajih je lepo opremljena, nekaj je celo tudi nove, saj se apartmaji stalno urejajo in prenavljajo. Parkirni prostori so znotraj ograde, ki ima avtomatizirana vrata za lažji dostop z avtomobilom.

Apartmaji Jurina Krk

Pogled na morje – Apartmaji Krk

Najbližji plaži sta Lukobran in Ježevac, ki se ponašata z borovimi drevesi, peskom ter malimi kamenčki, in sta odlični za celodnevno poležavanje, saj se lahko pred najhujšim soncem ohladite v borovi senci. Gostom so v okolici na voljo čudovite kolesarske steze in pohodniške poti, tudi ski lift je v bližini, za navdušence deskanja na vodi. Nudijo vam tudi ogled morja z izletom s poldpodmornico. V mestecu Krk imajo tudi dva akvarija – enega s tropskimi ribicami in enega z ribami in školjkami iz Jadrana, poleg tega pa je v Krku tudi park peščenih figur, kjer ustvarjajo mojstri, ki se sicer ukvarjajo z ledenimi skulpturami. Apartmaje z veseljem priporočimo.

Več informacij in fotografij o plažah v mestu Krk si poglejte tu: http://www.otok-krk.si/plaze-mesto-krk/

več o samem mestu Krk pa tukaj: http://www.otok-krk.si/mesto-krk/

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Jurina, mesto Krk – Apartmaji Krk
5 (100%) 1 vote