Apartmaji Julie, Punat – Apartmaji KrkStudio

 

 

Apartma 2+1

 

 

Apartma 4

 

Čudoviti apartmaji v Punatu, 80 metrov oddaljeni od morja, sicer pa neposredno v centru mesteca Punat, tik zraven restavracij, barov in trgoviniv, z lepo urejeno okolico in parkirnim prostorom znotraj ograde. Zelo prijazna in zanimiva gospa Julie in njen partner, ki ji pri oddajanju hiše pomaga, sta prava popestritev bivanja v apartmajih, saj rada poklepetata z gosti in sta zelo gostoljubna in komunikativna.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Apartmajska hiša gospe Julie, je kot omenjeno 80 metrov oddaljena od morja in se ga vidi že takoj od ceste ki pripelje do hiše, plaža, do katere se sprehodite po lepo urejeni mestni promenadi, pa je od apartmaja oddaljena 400 metrov – saj so apartmaji sredi centra mesta in so v tem predelu še privezani čolni. Midva sva seveda raziskala in se sprehodila do plaže, da vidiva kako daleč je – in je res 400 m, poleg tega pa je pot do tja enostavna, po ravnem in urejena z drevoredom.

Apartmaji Julie - Punat

Apartmaji Julie – Punat

V apartmajski hiši Julie so vam na voljo trije apartmaji in sicer studio za 2 osebi, apartma 2+1 in apartma za 4 osebe. Vsi trije apartmaji so zelo izbrano in unikatno urejeni – studio ima opremo v starinskem slogu in sestoji iz glavnega prostora kjer je postelja, kuhinja, dnevna soba in pa iz z zaveso ločenega predprostora s stekleno sprednjo “steno”, tako da izgleda kot nekakšen zimski vrt, pred apartmajem pa je tudi terasa z mizico in stoli.

Apparta 2+1 ali “črni” apartma, kot ga lastnica poimenuje, saj ima veliko opreme v črni barvi in dodatke v stilu zebre in rdeče barve, je z dizajnerskega vidika res edinstevno opremljen in zelo prijeten in zanimiv. Sestoji iz kuhinjsko-dnevnega prostora, kjer je raztegljiva sedežna za enega in pa ločene kopalnice in spalnice za 2, ter balkona. Največji apartma 2+2 pa je precej velik in prostoren, z dvema spalnicama, kuhinjskim prostorom, kopalnico in balkonom, ter predprostorom pri vhodu. Apartmaji imajo tudi TV, radio, klimo in seveda tudi brezžično internetno povezavo, dovoljeni pa so tudi hišni ljubljenčki, vendar je lastnico potrebno o tem obvestit, saj je potrebno manjše doplačilo.

Plaža Punat

Plaža Punat

Zunaj pred hišo je gostom po želji na voljo za uporabo tudi žar, lastnika vam bosta pred žar po potrebi namestila tudi mizo in stole, da lahko med peko tudi posedite in si vse v miru pripravite. Skratka apartmaji z odlično lokacijo, urejenimi prostori, zelo sipmatičnima lastnikoma in vso potrebno opremo – nama so bili všeč in vam jih z veseljem priporočiva.

Za več informacij in fotografij o še več čudovitih plažah, ki so vam na izbiro na otoku Krk, si več poglejte tu – http://www.otok-krk.si/plaze-baska

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Julie, Punat – Apartmaji Krk
5 (100%) 1 vote