Apartmaji Irena, mesto Krk – Otok KrkŽelite namestitev v apartmajih Irena?

Lahko jih kontaktirate kar direktno preko spodnjega obrazca

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Glavno mesto otoka Krk je istoimensko mesto Krk. V sklopu pisanja vodiča za otok Krk, sva seveda zajela tudi njegovo glavno mesto. Za nekaj dni sva se odpravila raziskovati mesto Krk in med tem bivala v apartmajih Irena, ki se nahajajo na Baščanski ulici 4. Hiša se nahaja v mirnem okolju, let sto metrov proč od morja. Center mesta pa je oddaljen približno sedemsto metrov proč od apartmaja.

Apartmaji Irena, Otok Krk - hisa

Apartmaji Irena

 

Lastnica apartmajev gospa Irena nama je povedala da v njeni hiši ponujajo dva sodobno opremljena apartmaja. Prvi apartma, ki se nahaja na podstrešju je primeren za 4 osebe + ena oseba lahko spi na kavču. Apartma je lepo urejen, prostoren, svetloben in moderno opremljen. V apartmaju sta dve spalnici z dvema zakonskima posteljama, kuhinja, dnevna, TV, gretje, WiFi ter velik balkon z pogledom na morje, ki je prišel zelo prav ob jutranjem raztezanju.  Kopalnica v apartmaju je bila še posebej moderna saj je imela poleg tuš kabine in wc-ja  tudi bide, česar po navadi v apartmajih ne zasledimo. V kotu kopalnice naju je pričakala tudi omarica z kupom svežih brisač in wc papirjem. Spalnici sta bili prijetni, urejeni in spanja v njih si se hitro navadil. Zelo zanimivi sta mi bili tudi lučki na dotik, postavljeni na nočni omarici.

Apartmaji Irena, Otok Krk - spalnica 2

Spalnica 1

Drugi apartma, ki je neke vrste studi apartma, pa je namenjen za 2 + 1 osebe. Irena nama je povedala da so v apartmajih dobrodošli tudi hišni ljubljenčki, vendar pa morate zanje nekaj doplačati, ter ob rezervaciji to tudi omeniti. Ob hiši je razpoložljivo veliko parkirišče. Nekaj 100 metrov pod apartmajem se že nahaja plaža ter hotel Valamar.

Z sodelavcem sva se odločila da si ogledava okolico apartmaja, zato sva se sprehodila do plaže, ter nato nadaljevala pot ob obali proti mestu Krk. Kot bi mignil sva se znašla v samem centru mesta Krk pa čeprav tega nisva načrtovala, vendar je pot ob morju do tam zelo privlačna in sprehod mine kot bi mignil s prstom. Torej preverjeno, če boste bivali v apartmajih Irena, imate vse na dosegu peš razdalje. Gostilne, trgovine, plažo, center mesta.. itd. Irena tudi zelo rada poskrbi da je okolica apartmaja lepo urejena, to lahko sami vidimo ko opazujemo raznovrstne rastline in drevesa, ki bogatijo dvorišče apartmaja. Hiša je med drugim tudi zelo lepe oblike, kar pa lahko vidite tudi iz fotografije. Irena biva v pritličju hiše zato se v primeru kakršnega koli vprašanja, lahko vedno obrnete nanjo. Moram dodati da sva bila z apartmajem zelo zadovoljna in vam definitivno priporočava njegov najem, če boste iskali nastanitev v mestu Krk.

One Response to Apartmaji Irena, mesto Krk – Otok Krk

  1. Mirjana Juričan pravi:

    Rada bi kontaktne podatke gospe Irene, mail in tel.št. Zelo lepi aparmani na zelo lepi lokaciji.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Irena, mesto Krk – Otok Krk
Oceni tole stran