Apartmaji in sobe Vila MilčetičVila Milčetič se nahaja v naselju Rova v Malinski in je locirana skorajda na plaži, le okoli 20 metrov od morja in je luksuzno urejena, saj premore kar 4 zvezdice in ima krasno urejen vrt in okolico. V vili so gostom na voljo sobe in en apartma.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Vila na vhodu izgleda kot posestvo iz kakšne španske nadaljevanke, saj ima na dvorišču prekrasen dovoz z lično urejenim vrtičkom na sredini, kjer so tudi z mrežo pokriti in zaščiteni parkirni prostori za goste. Sama vila je narejena v mediteranskem stilu in res lepo izgleda, ko vstopiš v njo ima lično urejen prostor, ki služi kot recepcija, vse je izbrano urejeno in v prostoru čudovito diši.

Vila Milcetic

Primer sobe v Vili – Apartmaji Krk

Sobe v vili so proti zvoku zaščitene z oblazinjenimi vrati, tako da imajo gostje lahko karseda mirno bivanje. V sobah je velika zakonska postelja, manjši hladilnik za kakšno malenkost, kopalnica, velika omara in prostorni balkoni, s pogledom na morje. V sobi so seveda posteljnina, brisače, sušilnik za lase, TV/sat, klimatska naprava in kvalitetna brezžična internetna povezava. 

Vila

Okolica vile

V Vili je seveda poskrbljeno za zajtrk, ki je pripravljen v ličnem pritličnem prostoru in ima neposreden izhod na prekrasno urejen vrt. Na vrtu so številni grmički in drevesa, opazila sem granatno jabolko in kakije, pa še številne druge. Zunaj so postavljeni tudi ležalniki in vrtne dekoracije ki spremenijo okolico v pravi mali raj. Ker se v špici sezone zgodi tudi da so plaže vsepovsod po Krku pretirano natrpane, je lastnica povedala, da se gostje raje zadržujejo na ležalnikih na njihovem vrtu in se v morje odpravijo kar direktno z vrta, saj je do morja le nekaj korakov. Tako lahko gostje tam uživajo v senci dreves in zasebnosti, hkrati pa skočijo v morje kadarkoli si tega zaželijo. Lastnica je prijazna mlajša gospa, ki svoj posel opravlja profesionalno in se potrudi da poskrbi za vsak detajl, da bodo gostje zadovoljni in se bodo radi vračali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji in sobe Vila Milčetič
5 (100%) 2 votes