Apartmaji Hrabric Radica, Baška – Apartmaji KrkApartmaji Hrabric Radica v naselju Batomalj se ponašajo s čudovito, mirno okolico, prekrasno naravo in razgledi na Baške vrhove v okolici, ter s poleti zelo dobrodošlo osvežitvijo – lastnim bazenom. Lokacija apartmajev gostom ponuja popolni oddih in sprostitev daleč od vsega vrveža in gneče, s čudovito atmosfero in lepimi apartmaji.

 

Za več informacij o cenah in prostih terminih, izpolnite ta obrazec:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Lastnika sta super človeka, izjemno prijetna družba, zelo se trudita da bi se gostje pri njima dobro počutili in bili z apartmaji zadovoljni, zato se ves čas trudita apartmaje nadgraditi da bi ustrezali tudi željam nazahtevnejših počitnikovalcev – tako je lani nastal povsem novi bazen tik zraven hiše, ki je super dodatek k apartmajem. Sama hiša je od Baške oddaljena 3km, kar sta super nadomestila z bazenom, poleg tega pa imata za vse svoje goste urejeno brezplačno parkiranje v centru Baške, blizu plaže. Naj omenim da je zastonj parkiranje danes na Krku prava redkost, kaj šele v najbolj oblegani Baški. Lastnika s svojimi gosti rada poklepetata, jim skuhata kavo in jih obdarita s kakšnim doma narejenim darilcem, kar res da bivanju v njunih apartmajih poseben domačen občutek. V polkletnih prostorih sta uredila prostor za skupno druženje gostov in za uporabo notranjega žara, kadar je za zunanjega vreme neprimerno.

 

Apartmaji Hrabric Radica

Apartmaji Hrabric Radica – Apartmaji Krk

 

V hiši so trije apartmaji in sicer studi v izmeri 22m2 in dva večja apartmaja v izmeri 48m2 in 50m2. Studio sestoji iz dnevno-kuhinjskega prostora kjer je na voljo eno dodatno ležišče, ter ločene kopalnice in spalnice. Večja apartmaja pa imata oba ločeno spalnico, kopalnico in večji kuhinjsko-dnevni prostor, kjer je na voljo dodatno ležišče za dve osebi, prav tako je dodatno ležišče na voljo v splanici, kar pomeni da lahko v apartmaju prespi tudi do 6 oseb. Vsi apartmaji ponujajo tudi teraso ali prostoren balkon, s pogledom na Baške hribe, TV/sat, brezžično internet povezavo, v dveh večjih apartmajih je tudi pralni stroj v največjem pa še celo pomivalni za posodo. Vsi apartmaji imajo tudi klimatsko napravo in možnost uporabe žara, prav tako je vsem gostom na voljo parkirni prostor pod mrežasto streho, tako da je praktično poskrbljeno za vse.

 

Apartmaji Hrabric Radica

Notranjost apartmaja Hrabric Radica – Apartmaji Krk

 

Zaradi čudovite lokacije, prijetnih lastnikov in vsega udobja, ki ga apartmaji nudijo, jih z veseljem priporočamo.

Za več informacij in fotografij o plažah Baške, kliknite na to povezavo:  http://www.otok-krk.si/plaze-baska

3 Responses to Apartmaji Hrabric Radica, Baška – Apartmaji Krk

  1. Manca pravi:

    Pozdravljeni,

    pravite, da je iz apartmajev lep razgled na vrhove; kaj pa na morje?

  2. Zanima me, če apartma oddajate tudi za podaljšan vikend (čet,pet,sob in ned). Če je možno koliko je cena?
    Hvala in Lep pozdrav!
    Monika

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Hrabric Radica, Baška – Apartmaji Krk
5 (100%) 5 votes