Apartmaji in sobe Dujmović Baška – Apartmaji KrkApartmaji Dujmović so locirani v mirnem, starem jedru Baške, vendar še vedno v neposredni bližini centra mesta. Različne restavracije, bari ter  trgovine so oddaljene le kakšne tri minute hoje, prav toliko je tudi do plaže. Hiša je obkrožena z zelenjem in gostom je na voljo velik vrt.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Apartmaji Dujmović Baška - otok Krk

Apartmaji Dujmović Baška – otok Krk

Apartmajska hiša razpolaga s tremi sobami in štirimi apartmaji. Vse sobe ter apartmaji so klimatizirani, vsem gostom pa je na voljo tudi brezplačna uporaba interneta. Apartmajska hiša je sodobno in lepo opremljena, uživali pa boste tudi v velikem vrtu, kjer se boste lahko sprostili od napornega vsakdanjika. Baška se ponaša z mnogimi prelepimi plažami, med katerimi so tudi nosilke modre zastave, kar zagotavlja čisto morje in urejeno kopališče. Več o tem si lahko ogledate na http://www.otok-krk.si/plaze-baska/.

Baška - otok Krk

Apartmaji so primerni za do štiri osebe, sobe pa sprejmejo po dve odrasli osebi. Apartmaji so polno opremljeni in nudijo vse potrebno za sproščujoč dopust. Sobe imajo poleg ležišča, klimatske naprave, internetne povezave in televizije na voljo tudi hladilnik in trezor. Gostom je na voljo uporaba krasnega dvorišča, kjer boste v zavetju zelenja uživali v miru in tišini. Poskrbljeno je tudi za parkirišče pred apartmajsko hišo.

Baška vas bo navdušila s čudovitimi plažami, bogato zgodovino in lepim mestnim jedrom. Več o tem čudovitem mestu si lahko preberete na http://www.otok-krk.si/bascanska-dolina/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji in sobe Dujmović Baška – Apartmaji Krk
5 (100%) 1 vote