Apartmaji Dado & Dea, Punat – Apartmaji KrkApartmaji Dado & Dea so locirani 200 metrov od zelo lepo urejene urejene prodnate plaže Punata, ki za nameček ponuja tudi tobogane, vodne trampoline, odbojko na mivki in še marsikatero aktivnost. 

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Lastnica, gospa Nada Marković in njen mož, sta prijazna in zgovorna gostitelja, ki cenita svoje goste in si seveda želita da bi se k njima radi vračali, zato gospa Nada celo zimo ustvarja prekrasne ročno izdelane umetnine, ker svoje goste rada razvaja z majhnimi pozornostmi. Z možem sta okolico apartmaja lično uredila in postavila tudi roštilj, ki ga gostje lahko neomejeno uporabljajo in ko je potrebno speči kakšno dobro ribo, rada priskočita na pomoč. 

Apartmaji Dado & Dea, Punat - Apartmaji Krk

Apartmaji Dado & Dea, Punat – Apartmaji Krk

Njuna hiša vsebuje 6 apartmajev, veliki od 30 do 56m2, primerni za 2-5 oseb z možnostjo dodatnih ležišč. V apartmajih so kopalnica, spalnice in dnevno-jedilni prostor. Spodnji apartmaji so zaradi lege malce hladnejši, vendar je klima nameščena v vseh apartmajih, tako da se jih lahko primerno ohladi. Vsi apartmaji so opremljeni z wi-fi povezavo, TV/sat, mikrovalovno pečico in s teraso. Apartmaji so čisti in lepo vzdrževani, eden izmed njih je tudi popolnoma na novo prenovljen. Apartma v čisto zgornjem nadstropju ima sicer malce nižje strope zaradi podstrešne lege, saj lastnika nista dobila dovoljenja da bi povišala streho, vendar pa apartma zaradi lege nudi najlepši razgled na zaliv Punata in na bližnje mestece Krk. 

Gostom je na voljo tudi parkirišče, ena izmed dobrodošlih prednosti za obiskovalce apartmajev Dado & Dea pa so tudi popusti pri izletih z ladjico. V bližini Punata je na voljo tudi skilift za navdušence smučanja na vodi. 

Punat - plaže

V apartmajih Dado & Dea vlada prijetno, obmorsko vzdušje, s prijaznima lastnikoma, ki sta vedno pripravljena za kakšen klepet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Dado & Dea, Punat – Apartmaji Krk
4 (80%) 2 votes