Apartmaji Božo VrbnikPa smo tudi na Vrbniku našli luštne apartmaje za katere verjamemo, da vam bodo všeč. Locirani so skoraj tik ob morju, s prečudovitim razgledom z ogromne terase, kjer gostje vedno radi posedajo, saj je okolica zelo tiha in sproščujoča. Gospod Božo in njegova žena sta starejši par, izjemno prijazna, preprosta in komunikativna, gospod pa me je zelo presenetil s svojim obvladanjem računalnika, saj povsem sam pripravlja čudovite videe o Vrbniku, svojih apartmajih in bližnji okolici. 

 

Za več informacij izpolnite kontaktni obrazec in pošljite informativno povpraševanje direktno lastniku:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Gospod Božo ima v hiši dva apartmaja, od katerij je eden lociran v pritličju, drugi pa v prvem nadstropju. Spodnji apartma je velik 35 kvadratnih metrov in je primeren za 2+2 osebi. Apartma obsega predprostor, kuhinjo, kopalnico, spalnico, dnevno sobo z dodatnim ležiščem in pa veliki dve terasi, ki sta na voljo tudi drugim gostom, v izmeri vsega skupaj 38 kvadratnih metrov. Terasi sta obe čudoviti, ena je pred hišo z mizo in stoli s pogledom na morje in na del Vrbnika, druga pa je na senčni strani hiše, povsem obdana s cvetjem in zelenjem, kjer se je poleti tudi zelo prijetno hladiti in kaj speči na žaru, saj je tudi ta na razpolago. 

Prekrasen razgled s terase - Apartmaji Krk

Prekrasen razgled s terase – Apartmaji Krk

Zgornji apartma pa je namenjen štirim osebam, saj je malce drugače razporejen in sicer poleg predprostora, kopalnice in kuhinjsko-jedilnega prostora obsega še dve ločeni spalnici, ter velik balkon, s prav tako čudovitim prazgledom kot s terase, ki jo sicer lahko koristijo tudi gostje v tem apartmaju. Apartmaji so opremljeni s TV/sat in pralnim strojem, nimajo pa klimatske naprave, saj lastnik zagotavlja, da zaradi precej senčne lege, apartmaji tudi poleti niso prevroči in se jih da vedno prijetno ohladit že s tem, da se pusti odprta okna. In lahko potrdim, da je hiša v popoldanskem času res povsem v senci. 

Plaža pri apartmajih Božo - Apartmaji Krk

Plaža pri apartmajih Božo – Apartmaji Krk

Do plaže je iz apartmajev okoli 3 min hoda, sicer je plaža tik pod apartmaji, vendar so stopnice in pot do plaže speljane malce naokoli. Plaža se imenuje Zgribnica in je glavna plaža v Vrbniku, lepo urejena in dostopna tudi za invalide. Vrbnik je sicer prekrasno mestece, eno najstarejših na Krku in ima zato res pravo “dušo”, jaz se tam vedno super počutim.

One Response to Apartmaji Božo Vrbnik

  1. marjana sajevec pravi:

    pozdravljeni..iščem apartma za 2 osebi za 7 dni…klima, wifi, največ 150m do plaže… do 60e…mirnejša lokacija… med 18.7.in 1.8. ‍♀️ hvala lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Božo Vrbnik
5 (100%) 4 votes