Apartmaji Boris Primorac, Njivice – Otok KrkApartmaji Boris Primorac se ponašajo s čudovito lokacijo v Njivicah, le 30 metrov od plaže, na katero se skozi drevesa razpostira pogled z velikih, udobnih teras. Njivice so med Slovenci zelo priljubljena destinacija na otoku Krk, zato smo prepričani, da vam bo lokacija teh apartmajev zelo všeč. 

 

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite kontaktni obrazec

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Boris je prijazen gospod, ki naju je lepo postregel in z nama pokramljal na terasi največjega apartmaja v hiši, ki je res zelo velika, odlična za družine, saj imajo otroci na voljo ogromno prostora za igro. 

 

Apartmaji Boris Primorac

Terasa apartmajev Boris Primorac – Apartmaji Krk

 

V hiši so gostom na voljo trije apartmaji, vsi so precej veliki in lahko sprejmejo precej ljudi. Dva apartmaja sta v prvem nadstropju in en v pritličju. Apartma v pritličju ima izhod na ogromen vrt, z lepo urejeno okolico in veliko prostora za druženje in obedovanje na prostem. Apartma ima hodnik, ločeno kopalnico, dve spalnici, jedilno-kuhinjski prostor in poleg vrta še pokrito teraso, primeren pa je za 5 oseb. En apartma v prvem nadstropju ima prostorno dnevno sobo z raztegljivim ležiščem, z ločeno kuhinjo, predsobo, dve spalnici in ogromno pokrito teraso, ter je primeren za 6 oseb. Tretji apartma v hiši pa ima dve spalnici od katerih je ena štiriposteljna, večji hodnik z omarami, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo z raztegljivim ležiščem, tako da je apartma primeren za 6 + 1 osebo. Vsi apartmaji so klimatizirani in opremljeni z brezžičnim internetom in TV/sat. Oprema v apartmajih sicer ni nova, vendar lokacija to odtehta, saj ste tako blizu plaže lahko zelo mobilni in se lahko kadarkoli vrnete v apartma. 

 

Apartmaji Sanda

Plaža

 

V bližini apartmajev se nahaja daljša kolesarska steza, primerna tudi za sprehode in tek, v bližini se lahko razgibate na igriščih za odbojko, tenis ali mini golf. V neposredni bližini so tudi številni bari in restavracije, kjer je živahno tudi zvečer, sprehodite se lahko med stojnicami in napasete oči na pisanih izdelkih, ki se tam prodajajo.

Apartmaje priporočamo vsem, ki so radi blizu morja in uživajo v prostornih stanovanjih.

Za več informacij in fotografij tudi o plažah v Omišlaju sledite tej povezavi: http://www.otok-krk.si/plaze-omisalj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Boris Primorac, Njivice – Otok Krk
4.7 (93.33%) 6 votes