Apartmaji Ban – Omišalj, otok KrkV čudovitem obmorskem mestu Omišalj na otoku Krku vam nudijo apartmaji Ban namestitev v treh novo urejenih apartmajih. Apartmaji se nahajajo na čudoviti lokaciji, obkroženi z zelenjem in lepo urejenim vrtom. V neposredni bližini se nahaja tudi peščena plaža, ki je od apartmajev oddaljena le 80 metrov.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Lastnika sta oba izjemno topli in prijetni osebi, s Tomažem jih vedno rada obiščeva, saj je z njima vedno lepo pokramljat. V apartmaje in okoli vlagata veliko truda in jih tudi sama čistita in lahko vam zagotovim, da so to eni najčistejših apartmajev kar sem jih videla. V zadnjem letu sta lastnika zelo lepo uredila pročelje hiše in ga modernizirala z sodobnim dizajnom vhodnih vrat na parcelo in lepo urejenim vrtičkom ob vhodu. V hiši sta dva apartmaja primerna za 2+2 osebi, tretji pa je malo večji studio, primeren za dve osebi, vsi trije so zelo lepo urejeni in udobni. Opremljeni so s sodobnimi kuhinjskimi pripomočki, na voljo pa je tudi satelitska televizija in priključek za brezžični internet.

Apartmaji Ban Omišalj - otok Krk

Apartmaji Ban Omišalj – otok Krk

Apartmaja imata veliki terasi, s katerih se razprostira čudovit pogled na morje, studio pa prostoren, lepo urejen atrij. V vrtu je vsem gostom na voljo zunanji žar, zagotovljeno pa je tudi parkirno mesto. Vrt in terasi sta veliki, apartmaji pa so obkroženi z veliki drevesi, ki nudijo v zelo vročih dneh zavetje pred žgočim soncem. Tu bodo na svoj račun prišle družine z otroki, saj je vrt naravnost idealen za popoldansko igro. 

Omišalj je prijetno, staro mesto, kjer si boste lahko privoščili miren družinski dopust ali aktivne počitnice. Več o čudovitem mestu si lahko preberete na http://www.otok-krk.si/omisalj/.

Omišalj

Za namestitev v mestu Omišalj priporočamo apartmaje Ban, saj boste lahko uživali v lepo urejenih apartmajih po konkurenčnih cenah.V pred ali posezoni boste lahko apartma najeli že za 32 €/dan.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Ban – Omišalj, otok Krk
5 (100%) 5 votes