Apartmaji Adrijan, mesto Krk – Apartmaji KrkApartmaji Adrijan Krk se nahajajo na super lokaciji, blizu morja in plaže, v mestecu Krk, ki je eno najživahnejših mest na otoku, kjer se vedno nekaj dogaja, tako čez dan, kot tudi ponoči. Mestece je polno barvitih stojnic, trendi barčkov in odličnih restavracij, kjer se za vsakogar najde nekaj, s čimer si lahko krajša svoj prosti čas. 

 

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

 

Apartmaji Adrijan so novi družinski apartmaji, za katere lastnica gospa Andreja res lepo skrbi. Oprema se ves čas obnavlja, menja, čisti in skrbi da bo vsakdo svoj  oddih preživel v kar se da lepem in prijetnem okolju. Gospa Andreja je po rodu Slovenka iz Maribora, vendar že 30 let živi na Krku, saj je njen oče tukaj domačin. Gospa Andreja je zgovorna in komunikativna oseba, ki s svojimi gosti rada naveže prijateljski stik in z njimi poklepeta, saj  si želi, da bi se gostje radi vračali k njej. Gospa ima v lasti tudi Konobo Andreja v mestu Krk, na robu Krčkega trga, katero smo za vas tudi preizkusili in vam jo opisali. 

 

Apartmaji Adrijan Krk

Apartmaji Adrijan – Apartmaji Krk

 

Gospa Andreja ima na razpolago okoli 16 apartmajev zmogljivosti 2+1, 2+2, 4+1 in studio 1/2. Manjši apartmaji imajo po eno ločeno spalnico, dnevno sobo z raztegljivim ležiščem, kuhinjsko-jedilni prostor s sodobno kuhinjo in opremo, kopalnico s tuš kabino in teraso ali balkon s pogledom na morje. Večji apartmaji pa nudijo poleg vsega naštetega še dodatno sobo z ležišči. Vsi apartmaji imajo brezžično internetno povezavo, TV s satelitom, klimatsko napravo za gretje in hlajenje, avtomat za kavo in mikrovalovno pečico. Vsem obiskovalcem je na voljo tudi brezplačni parkirni prostor, kjer je njihov avto tudi zavarovan proti nezgodi in kakršnimkoli poškodbam. V apartmaje za doplačilo sprejemajo tudi hišne ljubljenčke. 

 

Apartmaji Adrijan Krk

Terasa s pogledom na morje – Apartmaji Krk

 

Apartmaji so oddaljeni 150 metrov zračne razdalje od morja, približno 280 metrov peš poti od plaže, 300 metrov od trgovine in 600 metrov od centra mesta. Ko se enkrat ustalite v apartmaju, avtomobila praktično ne potrebujete več. V okolici mesta Krk so vam na voljo številne športne aktivnosti – tenis igrišča, odbojka, mini golf ter ski lift za deskanje na vodi v bližnjem Punatu. Tako vam nikakor ne bo dolgčas.

Apartmaje Adrijan z veseljem priporočamo zaradi kvalitete in lepe urejenosti ter bližine plaže in mesta.

Za več informacij in fotografij mesta Krk sledite tej povezavi: http://www.otok-krk.si/mesto-krk,

Za več informacij in fotografij o plažah mesta Krk pa tej: http://www.otok-krk.si/plaze-mesto-krk.

 

2 Responses to Apartmaji Adrijan, mesto Krk – Apartmaji Krk

  1. Katja Juhart pravi:

    Pozdravljeni. Imate še kakšen prost termin v začetku avgusta? LP

  2. simona golnar pravi:

    Pozdravljeni, imate prost kateri apartma od 9.8. do 16.8.?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Adrijan, mesto Krk – Apartmaji Krk
5 (100%) 1 vote