Apartma Tempera, Malinska, otok Krk



Zelo lepo in okusno opremljen apartma Tempera se nahaja 100 metrov od morja in glavne Malinske promenade in marine, v manjšem, vendar elegantnem apartmajskem bloku, ki ima lepo urejeno okolico.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

60 m2 veliko stanovanje zajema predsobo, kopalnico, dve spalnici, dnevno-jedilni prostor, teraso in manjšo shrambo. Stanovanje deluje precej novo, z lepim pohištvom in je primerno za štiri osebe. V apartmaju je na voljo TV/sat, WI-Fi, žar za vse stanovalce bloka, v kopalnici je na voljo tudi pralni stroj, prav tako pa so za goste pripravljene tudi brisače. Prijetna terasa ponuja tudi pogled na morje. Dovoljeni so hišni ljubljenčki. Obiskovalcem apartmaja pripada tudi parkirno mesto na parkirišču pred blokom zavarovanim z zapornico.  

Apartma Tempera, Malinska - otok Krk

Apartma Tempera, Malinska – otok Krk

Nedaleč od apartmaja se nahaja tudi čudovita sprehajalna pot, imenovana Rajska cesta, ki se vije okoli kilometer in pol ob morju in je čudovita lokacija za romantične sprehode. 

Zaradi dobre lokacije, lepe urejenosti in številnih možnosti preživljanja prostega časa v bližnji okolici, apartma toplo priporočamo.

Več fotografij in napotkov o Malinski pa na tej povezavi: http://www.otok-krk.si/malinska-mesto





Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartma Tempera, Malinska, otok Krk
5 (100%) 2 votes