Apartma Marija Risika – otok KrkRisika je še dokaj nepoznano mesto, ki leži v zaledju občine Vrbnik. Apartma Marija, ki je tukaj lociran, je torej primeren za sproščujoč in miren dopust v neokrnjeni naravi. Risika se ponaša s čudovito urejeno peščeno plažo. Če pa se zapeljete od Risike proti Vrbniku, boste na poti našli ogromno lepih uval in kilometre krasnih plaž, kjer boste lahko uživali v zasebnosti.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Apartma Marija Risika - otok Krk

Apartma Marija Risika – otok Krk

Risika je še dokaj neodkrit biser. Če se odločate za sproščujoč dopust v naravi, je primerna namestitev v apartmaju Marija, ki sprejme do štiri osebe. Apartma Marija je popolnoma opremljen in tukaj boste našli vse potrebno za brezskrben dopust. Poleg kuhinje z jedilnico, dnevne sobe, spalnice ter kopalnice, je gostom na voljo velika terasa s pogledom na morje. Okoli hiše je velik vrt, kjer se bodo otroci lahko igrali, gostom pa je na razpolago tudi vrtni žar in parkirišče.

Apartma Marija je klimatiziran, v dnevni sobi  pa je satelitska televizija. Po dogovoru so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki. V apartmaju Marija boste imeli vse pri roki, saj sta trgovina in center mesta oddaljena le 100 metrov.

Apartma je od zelo lepe plaže oddaljen 1.800 metrov. Zaradi malo večje oddaljenosti od plaže je cena najema apartmaja zelo ugodna. Že od 40 € na dan, kar je zelo nizka cena za lep apartma z veliko teraso.

Apartma Marija Risika - otok Krk

Apartma Marija Risika – otok Krk

Rezervirajte si namestitev v apartmaju Marija in uživajte v odkrivanju novih rajskih plaž.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartma Marija Risika – otok Krk
Oceni tole stran