Apartma Cima – otok KrkVila Cima stoji na samotni parceli blizu kraja Risika na otoku Krku. Hiša s pripadajočim vrtom v velikosti 3000 kvadratnih metrov je primerna za 8 oseb. Do nje vodi makadamska pot, ki se konča pri vili, kar zagotavlja popolno zasebnost. Parcela je opremljena z lastno sončno elektrarno, agregatom in cisterno za vodo, ki na odročni lokaciji omogoča sodoben način življenja. Vilo obkrožajo travniki, sadovnjaki in grmičevje, od nje pa se odpira širok pogled na morje, ki je oddaljeno le 300 m.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Midva sva apartma obiskala junija, še preden je bil povsem dokončan. Pričakala sta naju lastnik in njegov oče, ki sta veliko dela opravila kar sama. S pomočjo drugih sta na mestu stare, podrte hiše zgradila nov apartma, uredila okolico in opremila notranjost. Sprejela sta naju zelo prijazno, nama razkazala hišo in razložila svoje načrte za prihodnost, ter kako si predstavljata bo izgledal končan apartma. Projekt sta si zamislila sama in ga v veliki meri tudi sama izvedla, ravno zato je razlika med vilo Cima in konvencionalnimi apartmaji tako velika. Čuti se koliko je bilo vloženega truda, energije in časa.

V pritličju vile so velik dnevni prostor s kaminom in z dobro opremljeno kuhinjo, dve kopalnici in spalnica za tri osebe. V nadstropju sta še ena tri- in ena dvoposteljna soba. Vsak od osmih gostov ima pravo posteljo, brez neudobnih dodatnih ležišč. Pred hišo je pokrita terasa s pogledom na morje, kjer stoji miza. Poleg je velika letna kuhinja z žarom, ki ob lepem vremenu omogoča kuhanje na prostem, s pogledom na morje.

Apartma Cima, otok Krk

Apartma Cima, otok Krk

S spodnje terase se po stopnicah vzpnemo na zgornji del, kjer je velik vrt z bazenom (32 m2). Ker ta del leži višje, je z njega še lepši pogled na morje, hkrati pa je umaknjen od vseh pogledov in povsem zaseben. Poleg bazena je zunaj urejena še ena kopalnica z zunanjim tušem.

Do najbližje plaže se izpred apartmaja spusti peš steza. Po cca. 300 metrih pot doseže morje, kjer je bela prodnata plaža. Poleg dostopa s čolnom, je to edina pot na plažo. Čolni se raje zasidrajo v sosednjem zalivu, ki je boljše zavarovan pred valovi in vetrom. Zato je plaža skoraj vedno prazna in praktično povsem zasebna.

Počitnice v vili Cima združujejo mir, zasebnost in samoto z udobjem, ki ga ponujajo najboljši hoteli. Zato je to prava izbira za sodobne turiste, ki si želijo dopust preživeti nemoteno v sproščujoči naravi, hkrati pa obdržati vse prednosti luksuznih nastanitev.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartma Cima – otok Krk
5 (100%) 1 vote