Apartma Ana, Omišalj – Apartmaji KrkApartma Ana se nahaja na lepi in mirni lokaciji in je od morja oddaljen manj kot 100 metrov. Apartma je velik in se lahko v njega nastani do 8 oseb. Ima 6 ležišč plus 2 pomožna ležišča.

Prosti termini:
12.8. – 26.8.2017

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Zagotovo vam bo všeč res velika terasa z pogledom na morje. Hiša v kateri se nahaja apartma leži na precej veliki parceli, tako da boste imeli na voljo velik vrt, ki je zelo primeren za otroke in tudi za odrasle. Okoli hiše raste veliko dreves, kar pomeni da boste imeli senco tudi v najbolj sončnih in vročih dnevih. V vrtu je na voljo tudi žar, ki ga boste lahko brezplačno uporabljali.

Apartma Ana, Omišalj – Apartmaji Krk

Apartma Ana, Omišalj – Apartmaji Krk

V hiši, kjer se nahaja apartma Ana je samo en apartma, tako da boste imeli celo hišo skoraj samo zase. V pritličju sicer živi prijazna lastnica (starejša gospa), ki pa vas ne bo motila.

Apartma ima na voljo svojo lastno plažo, kjer je na voljo tudi privez za čoln, ki ga boste lahko brezplačno uporabljali v primeru, da imate gumenjak ali manjši čoln.

V apartmaju je na voljo brezžični internet in televizija. Poskrbljeno je tudi za parkirni prostor, vsaj za dva avtomobila.

Hišni ljubljenci so dovoljeni.

Apartma se nahaja v prijetnem in mirnem mestu Omišalj, o katerem si lahko preberete več v članku z naslovom Omišalj je kraj z izrazito bogato zgodovino in tradicijo.

Apartma Ana - Omišalj

Plaža se nahaja v neposredni bližini apartmaja.

V Omišalju in bližnji okolici je veliko zelo lepih plaž. Opis petih plaž najdete na www.otok-krk.si/plaze-omisalj.

Preden se odpravite v Omišalj, preverite vreme za otok Krk, ki ga najdete na strani www.otok-krk.si/vreme.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartma Ana, Omišalj – Apartmaji Krk
5 (100%) 1 vote