Atraktivne plaže otoka KrkRazlične vrste plaž. Peščene, prodnate in kamnite. Zagotovo boste našli pravo zase. Vse to so plaže z modro zastavo, kar pomeni izjemno čistost in urejenost.Ob plažah pa se nahajajo apartmaji Krk, ki zagotovijo popoln užitek.

Plaža Porporela
Nahaja se v samem centru mesta Krk, na obrobju kampa Ježevac. Peščena in s kamnom tlakovana plaža ponuja številne športne aktivnosti in ponuja zabavo za vso družino.
Plaža Hotela Koralj
Plaža s peščenim dnom, je v romantičnem zalivu pod hotelom Koralj. Zaplavajte v kristalno čistem morju in se sprostite v senci borovcev, ali pa se sprehodite ob morju, do starega mesta Krk.
Velika plaža Baška
Prodnata plaža, kjer bodo mesto za oddih našli tako stari, kot mladi ter družine z otroki. Sproščujoč občutek vam bodo dajali bari na plažah, ki vas bodo osveževale s pijačo in glasbo.
Plaža JeževacNahaja se v istoimenskem kampu blizu mesta Krk. Poskusite prodnate, tlakovane peščene plaže, ali pa zaigrajte odbojko, medtem ko se vaši otroci igrajo v otroškem peskovniku.
Plaža kampa Njivice
Na izbiro imate peščeno in kamnito plažo, ki je narejena prav za sončenje. Popoln kraj za vas ter za vaše otroke. Osvežite pa se lahko z različnimi koktejli v baru na plaži.
Plaže Punat
Plaža Punta Debij je ena izmed mnogih lepih plaž v zalivu v Punatu. Pohvalijo se lahko s prelepimi prodnatimi plažami in modro zastavo, ki je odraz čistoče.
Atraktivne plaže otoka Krk
Oceni tole stran