Kamp Njivice – Kampi KrkKamp Njivice so ena izmed najbolj priljubljenih počitniških točk na Krku za Slovence, se mi včasih zdi, da skorajda vsi poznamo vsaj enega prijatelja, ki letuje v Njivicah. Njivice so prijetno mestece, z luštno osrednjo promenado, ki se vije tik ob obali in je polna dobrih restavracij, trendi lokalčkov in pisanih stojnic s številnimi lepimi spominki, modnimi dodatki in pripomočki za na plažo. 

Za informacije o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec.

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Plaža v kampu je povsod lepo urejena, večinoma betonska, saj se s tem pridobi več površine za sončenje. Na voljo sta vam tudi kamnita plaža in plaža z majhnimi kamenčki. Voda je povsod kristalno čista in čudovito turkizno modre barve.

V kampu so ena izmed nepogrešljivih sodobnih kapacitet, priljubljene mobilne hiške, ki ponujajo vso udobje in luksuz pravih apartmajev, hkrati pa ga združujejo s praktičnostjo mobilnih domov in s čudovitimi lokacijami tik ob morju. Hišice so zelo lepo urejene, z moderno teraso in nadstreškom, s sodobnim dizajnom. V hiškah sta dve spalnici, dnevna soba, kuhinja in kopalnica, vse skupaj v izmeri 32 kvadratnih metrov. Hiške imajo opremljeno kuhinjo z vso potrebno posodo, aparat za kavo, posteljnino in brisače, klimatsko napravo, brezžično internetno povezavo, TV/sat in celo Iphone in Ipod Dock, kar pomeni postajo za polnjenje telefona oz. mp3 predvajalnika in povezavo z zvočniki, torej lahko glasbo s svojih naprav poslušate na zvočnem sistemu nameščenem v hiškah. Hiške so tudi znotraj zelo lepo urejene, dobro vzdrževane in vedno čiste.

Skratka, lahko rečem da so pri opremi mobilnih hišic mislili prav na vse, da bi gostje imeli ves komfort in pripomočke, ki so jih vajeni od doma, hkrati pa še vedno vse prednosti pozicije ob morju – čudoviti sončni zahodi izpred lastne terase pogled na čudovito obalo in kristalno morje. Kamp z veseljem priporočam vsem ljubiteljem kampov, saj boste v tem zagotovo zadovoljni. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Kamp Njivice – Kampi Krk
3 (60%) 1 vote