Bi želeli najeti apartma na otoku Krk za celo sezono?Vabljeni na otok Krk, kjer se kmalu po prečkanju krškega mostu na levi strani otoka s pogledom proti Crikvenici nahaja kraj Čižići, kjer vam prijazna slovenska družina nudi prostorne apartmaje s prečudovitim pogledom na zaliv.

Apartmaji se nahajajo na vrhu strnjenega apartmajskega naselja le slabih deset minut sprehoda do plaže, ki se razprostrita skozi celotni zaliv. V zalivu lahko uživate na prodnati plaži, na znani blatni plaži, kjer se lahko namažete z zdravilnim blatom ali pa v senci zelenih krošenj na plaži v Solinah.

 

Ob plaži v kraju so prijetni lokali, restavracije, pekarna, med naseljem pa je tudi manjši market, ki je odprt skozi celo leto, ne samo med sezono.

Najemite si enega od apartmajev ali pa ga uporabite skupaj z družino, sestro, bratom, starši ali prijatelji s katerimi si razdelite stroške najema in uživajte na otoku ne samo med dopustom ampak tudi med poletnimi vikendi, ter kakšen lep podaljšan vikend spomladi ali jeseni, ko je na otoku prijetno toplo in sončno. Otok Krk namreč skriva mnoge izletniške bisere in lepote, lahko sprehodite skozi kakšno lepo otoško mestece, privoščite dobro večerjo, kolesarite, osvojite okoliške hribčke in uživate v naravi.

Apartmaji imajo vse kar potrebujete za udobno bivanje. Apartmaji velikosti 4+2 ali 6+2, zaradi velikih oken so izjemno svetli, s pogledom na morje, imajo prostoren dnevni prostor s kuhinjo z izhodom na balkon, kopalnico s tusem, wc in dve oz. tri spalnice. Opremljeni so s klimatsko napravo. Vsakemu apartmaju pripada tudi parkirno mesto. Za stavbo je tudi večji prostor za druženje z žarom, ki ga lahko koristijo vsi najemniki in uživajo tudi v večji družbi.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum najema od:

Želeni datum najema do:

Dodatna vprašanja:

Apartmaji so gostom na voljo le za dolgoročni najem, za celo sezono oz celo leto. Cene najema so zaradi krajše sezone letos 30% ugodnejše.

MESEČNI NAJEM:

Julij ali Avgust: 1.890€/mesec (60€/dan)

September: 990€/mesec (33€/dan)

 

CELA SEZONA: 25.6. do 30.9.2020

APP 58m2 – 4+2: od 3.990€ (40€/dan)

APP 68m2 – 6+2: 4.490€ (45€/dan)

 

Letos pa vam brezplačno podaljšajo najem do 15.4.2021 s tem, da sami prevzamete tekoče stroške.

Na voljo so še zadnji apartmaji za sezono 2020, apartmaje pa si lahko ogledate vsak dan.

Za ogled pišite na mail: apartma.vesna@gmail.com ali pokličite 041/228-112.

Vaša rezervacija je brezskrbna! Ob zaprtju meje s Hrvaško vam povrnemo plačani najem od dneva zaprtja do ponovnega odprtja.

Za več informacij pa obiščite Facebook stran: https://m.facebook.com/Apartmaji.letninajem/ , kjer jim lahko tudi pišete na zasebno sporočilo.

Se vidmo na Krku!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Bi želeli najeti apartma na otoku Krk za celo sezono?
5 (100%) 1 vote