Apartmaji Soline – otok KrkApartmaji Soline se nahajajo na izredno mirni lokaciji v neposredni bližini uvale Soline ter le 70 metrov od čudovite plaže. Uvala Soline je turistom dokaj neznana destinacija, zato boste lahko preživeli svoj dopust zelo mirno. Apartmaji Soline so še posebej zanimivi konec pomladi in začetek jeseni, ko si lahko rezervirate dopust v enem od štirih apartmajev, ki nudijo nastanitev do šest oseb.

Apartmaji Soline, otok Krk

Apartmaji Soline, otok Krk

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Vsi apartmaji so novi, udobni in popolnoma opremljeni. Vsi razpolagajo z dvema spalnicama ter dodatnim ležiščem v dnevnem prostoru. Na voljo je uporaba moderne kuhinje s sodobnimi pripomočki za pripravo obrokov, velik dnevni prostor z jedilnico ter kopalnica. Vsak apartma ima tudi teraso ter čudovit pogled na morje. Apartmaji so klimatizirani, vsem gostom pa je na voljo tudi parkirišče ob hiši.

Plaža Soline - otok Krk

Plaža Soline – otok Krk

Apartmaji Soline vas bodo navdušili s svojo lokacijo, saj so na mirnem mestu, vendar še vedno imate vse na dosegu rok. Posebej privlačna je plaža v neposredni bližini apartmajev, kjer bodo še posebej uživali najmlajši. Plaža je namreč iz drobnih kamenčkov, ki so primerni za igro, voda pa nizka in topla.

Ko se boste namestili v  apartmajih Soline, morate obvezno obiskati uvalo Soline in se namazati z zdravilnim blatom. Vaš dopust tkaj bo torej sproščujoč in zdravilen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Soline – otok Krk
Oceni tole stran