Apartmaji Sol, Soline – otok KrkV neposredni bližine znane uvale Soline vas pričakujejo apartmaji Sol. Rezervirate si lahko nastanitev v enem od dveh apartmajev, ki so primerni za do šest oseb. Apartmaji Sol so od najbližje plaže oddaljeni le 70 metrov.

Apartmaji Sol Soline - otok Krk

Apartmaji Sol Soline – otok Krk

V apartmajih Sol se boste počutili udobno, saj vsak apartma razpolaga z dvema spalnicama, velikim dnevnim prostorom, udobno kopalnico ter popolnoma opremljeno sodobno kuhinjo. Uživali boste lahko na čudovitih terasah s pogledom na morje. Oba apartmaja sta klimatizirana.

Kontaktirajte lastnika apartmaja in mu pošljite informativno povpraševanje

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

V neposredni bližini apartmajev se nahaja majhna uvala, kjer je krasna plaža, posuta z drobnimi kamenčki in zato nadvse primerna za družine z otroki. V tem zalivčku je oda nizka in topla, uvalo pa iz vsake strani objema pas kopnega, tako da je kot naravni bazen za otroke. Ravno zaradi nizke vode in visokih temperatur je tukaj možno kopanje v morju že v mesecu maju. Lokacija je idealna za obisk v pred ali posezoni.

Plaža v kraju Soline - otok Krk

Plaža v kraju Soline – otok Krk

Uvala Soline je poleg izredno tople vode znana tudi po zdravilnem blatu. Več o uvali Soline si lahko preberete tukaj: http://www.otok-krk.si/uvala-soline/

One Response to Apartmaji Sol, Soline – otok Krk

  1. Alijana Kodele pravi:

    Pozdravljeni. Zanima me cena za apartma od 28.4 – 1.5.2016, ter cena od 25.6- 28 ali 29.6.2016. Potovali bi 2 odrasla in 2 otroka ( 5 let in 1 leto )
    Najlepša hvala…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Sol, Soline – otok Krk
5 (100%) 1 vote