Apartmaji Malinska (Zidarići) – otok KrkApartmaji Malinska se nahajajo na mirni lokaciji v kraju Zidarići. Apartmaji so od morja in prve plaže oddaljeni 300 metrov ter so primerni tako za posameznike kot družino z otroci. Na voljo sta 2 lepo opremljena apartmaja 4+2 velikosti 55m2. Oba apartmaja imata po dve spalnici ter kavč katerega je možno raztegniti v posteljo za dodatni ležišči. V enem od apartmajev sta v obeh spalnicah zakonski postelji v drugem apartmaju pa sta dve postelji ločeni. Vsak apartma ima na voljo tudi ločen balkon. Apartmaji so opremljeni s satelitsko televizijo ter klimatsko napravo, na skupnem dvorišču pa je dovoljena tudi uporaba žara. V naslednji sezoni bo na voljo tudi brezžični internet. Velik plus apartmajev Malinska je tudi brezplačno parkirišče pred apartmajem. Najbližja manjša dobro založena trgovina je oddaljena le 100 metrov. V neposredni bližini pa je na voljo tudi otroško igrišče z igrali.

Lastniki so zelo prijazni ter z veseljem odgovorijo na kakšno vprašanje oz. ponudijo pomoč. Tudi, če boste mimoidoče vprašali za nasvet boste pozitivno presenečeni nad njihovo takojšnjo pomočjo.

Cena

Cena posameznega apartmaja 4+2 se giblje med 35 in 75 € odvisno od izbranega termina. V ceno je vključena tudi turistična taksa, uporaba klime, posteljnina in brisače kar je prava redkost.

Za več informacij o cenah in prostih terminih izpolnite spodnji obrazec in kontaktirajte lastnika:

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Okolica apartmajev je zelo lepo urejena. Na velikem tlakovanem dvorišču pred vhodom je na voljo tudi manjši žar, ki ga lahko uporabite brez težav. Kot smo že omenili sta na voljo 2 ločena apartmaja. Eden se nahaja v prvem in eden v drugem nadstropju. Dostopna sta po stopnicah. Oba apartmaja sta lepo opremljena z lepo opremo. Na voljo je lepo opremljena kuhinja z vsem potrebnim za kuho. V enem od apartmajev v kuhinji sicer ni nameščene pečice ampak je ne boste pogrešali. Še posebej pa boste ob večerih uživali na balkonu s katerega boste lahko opazovali čudovite sončne zahode in uživali v družbi družine ali prijateljev.

Obala in plaže

Namenimo še nekaj besed plažam Malinske. Kot smo omenili je prva plaža od apartmaja oddaljena 300 metrov na levi strani poti. Plaža je prodnata na eni strani pa so lepe betonske terase primerne za sončenje nasproti pa pomol za privez čolnov. Na desni strani poti pa se v smeri Malinske razprostirajo tako betonske, kamnite in peščene plaže. V dopoldanskem času je na voljo kar nekaj sence, popoldan pa si je senco potrebno urediti s kakšnim senčnikom. Lahko pa senco poiščete tudi v kakšnem baru ali restavraciji ob plaži.

Apartmaji Siniša Malinska

Če si želite nočnega dogajanja potem je najbolje, da naredite kratek 10 – 15 minutni sprehod do centra Malinske, ki je od apartmajev oddaljen dobrih 800 metrov. Tam boste našli različne bare in restavracije kjer se boste lahko kvalitetno najedli. Za mlade pa se najde tudi eden izmed edinih nočnih klubov na otoku imenovan Boa.

Ob obali v centru se nahajajo tudi različne stojnice na katerih boste lahko kupili spominke, da se boste še dolgo spominjali obiska tega kraja. Na koncu mesta pa se bo v manjšem zabaviščnem parku našla tudi zabava za vaše otroke. 

Takole pa apartma izgleda od od zunaj. Prepričani smo, da bo tudi vam omogočil čudovito dopustavanje na čudovitem otoku Krk, kot ga je omogočil že mnogim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Malinska (Zidarići) – otok Krk
5 (100%) 3 votes