Apartmaji Bartol, Šilo – Otok KrkV sklopu pisanja turističnega vodiča o Krku sva se s sodelavcem odpravila na raziskovanje turistične in ribiške vasice Šilo, ki se nahaja na vzhodni obali otoka Krka. Odločila sva se za nastanitev v Apartmajih Bartol, ki so od centra mesta, trgovine in restavracij oddaljeni približno 250 metrov, od plaže pa okoli 300 metrov.

Želite namestitev v apartmajih Bartol?

Kontaktirajte jih direktno preko spodnjega obrazca

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

 

apartmaji-bartol

Ob prihodu naju je pričakala zelo prijetna ter prijazna gospa Marija Bartol in njen simpatičen mož Boris. Povabila sta naju na pijačo na svojo spodnjo teraso, katera je obkoljena z čudovitimi rastlinami sivke, raznih vršičkov, različnih rož ter dreves. Z različnimi rastlinami poskrbita za prijetno ter aromatično atmosfero okoli svojega apartmaja, katero sem takoj opazila in ji to tudi omenila. Marija se je z nasmehom na obrazu odločila da mi napravi šopek iz svojega vrta, ki je potem še cel teden čudovito dišal v apartmaju.

Plaza Silo

Plaža Šilo

Apartmaji Bartol

Apartmaji Bartol, Silo – Razgled s terase

Lastnica apartmajev Bartol Marija

Lastnica apartmajev Bartol Marija

V hiši se nahajajo apartmaji ki so prenovljeni ter zelo lepo urejeni. Najamete lahko apartmaje za 3-4 osebe (2+2). Vsak apartma ima sat TV in klimo. Največji čar pa apartma definitivno dobi z svojo veliko teraso, s katere se pogled razprostira na morje in crikveniško riviero. Pred apartmajem imate vedno zagotovljeno parkirišče, na voljo pa vam je tudi zunanji žar, ter brezžični internet. Po dogovoru z lastnico lahko s seboj pripeljete tudi vašega hišnega ljubljenčka, ki je v Šilu več kot dobrodošel, saj imate na voljo prav posebno plažo namenjeno posebej vašim pasjim prijateljem. V apartmajih gospa Marija gostom ponudi tudi najem dveh koles, ki pa sta pred in po sezoni brezplačna, kolesa lahko koristno uporabite pri raziskovanju tega čudovitega kraja.

Apartmaji Bartol - Šilo

Apartmaji Bartol – Šilo

Marija se trudi da redno vzdržuje svoje apartmaje in poskrbi da se gosti počutijo nadvse domače in prijetno. Če imate kakršna koli vprašanja so njena vrata vedno odprta in prepričana sem, da vam bo pomagala po svojih najboljših močeh.

Vas zanima zakaj obiskati ravno vasico Šilo?

Vse razloge najdete na naslednji povezavi: http://www.otok-krk.si/silo/

2 Responses to Apartmaji Bartol, Šilo – Otok Krk

  1. klanderirena pravi:

    spoštovani zanima me cena vasega aprtmaja od 26 julja in do 2 avgusta za 2 odrasla in 1 otrok do 15let pace se da kaj zmeniti kaksna pa je kaj plaza in kolk je dalec. lepo prosim ce mi odgovorite lp.

  2. Irena Rijavec, Alešovčeva 19, Ljubljana pravi:

    Prosimo, za ceno apartmaja v pritličju za 4 osebe od sobote do ponedeljka, od dne 12.10.2014

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Bartol, Šilo – Otok Krk
5 (100%) 3 votes