Apartmaji Bačić – Omišalj, Otok Krk 

Želite namestitev v apartmajih Bačić?

Kontaktirajte jih direktno preko spodnjega obrazca

Vaše ime

Vaš e-mail

Želeni datum prihoda

Želeni datum odhoda

Dodatna vprašanja:

Če se odpravljate na otok Krk in sicer v najstarejše mesto s turistično tradicijo, ki se je pričela že pred 100 leti – Omišalj, vam toplo priporočam da za svoje bivališče izberete apartmaje Bačić. Apartmaje Bačić, sva med raziskovanjem mesta Omišalj, v sklopu pisanja turističnega vodiča o Krku, obiskala tudi midva s Tomažem.  Gospod Vinko Bačić, naju je skupaj s svojo ženo in hčerko zelo toplo sprejel. Najprej smo se ob večerji podružili v njihovi prijetno urejeni gostilnici, kjer svojim gostom po želji lahko pripravijo izvrsten zajtrk, kosilo ali večerjo, veliko sestavin pa najdemo kar na njihovem čudovito urejenem mediteranskem vrtu, ki se nahaja ob hišnem dvorišču. Po večerji nama je gospod Vinko razkazal apartma. V apartmaju naju je na mizi pričakala posodica z domačim grozdjem ter mandarinami.  Kot vsi drugi apartmaji v hiši, pa je bil tudi ta opremljen s satTV, klimo, kuhinjo z jedilnico, kopalnico in veliko teraso. Gostom je tik ob hiši, na voljo tudi parkirišče.

apartmani bacic16

Parkirišče se nahaja tik ob hiši s pogledom na morje.

V ponudbi imajo več apartmajev, ki so primerni za 2 do 6 oseb. Apartmaji se nahajajo tik ob morju in plaži(20m), od centra mesta pa so oddaljeni približno en kilometer. Do starega mestnega jedra se lahko odpravite z avtom ali pa se sprehodite ob lepo urejeni poti, ki poteka tik ob morju vse od apartmaja, čudovita je tudi za jutranji tek. Wifi povezava je delovala odlično, tako da sva lahko brez težav objavljala najine dogodivščine.

Celotna družina je zelo prijetna, izjemno ustrežljiva ter prijazna, ne zmanjka pa jim niti smisla za humor. Gospod Vinko je bil nekaj časa tudi upravitelj znanega hotela Delfin, zato mu delo z gosti ni tuje. Vidi se da resnično uživajo v tem poslu, kar pa kažejo tudi zadovoljni gosti, ki se vsako leto z veseljem vračajo.

apartmani bacic13

Nasmejana družina Bačić v svoji prelepo urejeni gostilnici.

Med bivanjem v mestecu Omišalj, sva bila nad apartmajem Bačić, zelo zadovoljna – predvsem nad njihovo izvrstno kuhinjo, kjer so vedno z veseljem pripravili okusen obrok. Apartma definitivno priporočava.

Več informacij ter rezervacija na tej povezavi: http://www.apartmajidirekt.com/apartmaji-bacic-2645.html

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Apartmaji Bačić – Omišalj, Otok Krk
5 (100%) 1 vote